K -1 MAX FINAL

Raz Madmom

New member
K -1 MAX FINAL

ב - 20 ליולי , יום רביעי הקרוב ייערך גמר הK-1 MAX !! השנה לפי דעתי הולכים להיות קרבות אשש אששש ....... בין המתחרים שיישתתפו : בואקאו פור פרמוק ( האלוף לשנת 2004 ) , מאסטו ( האלוף לשנת 2003 ) , מייק זמבידיס מיוון , אלברט קראוס הוותיק , ג'ון ווין פאר ועוד !! לפי דעתי כמו שאמרתי יהיו קרבות פיצוץ ואני מהמר על בואקאו פור פרמוק כמנצח של התחרות ...... מה איתכם?? מה אתם חושבים הולך להיות??

Raz Madmom

New member
הנה ההגרלה של הקרבות

והמפגשים המעניינים שהולכים להיות !!! מי שלא יודע , בתמונה הגדולה זה כמובן המתחרה התאילנדי בואקאו פור פרמוק .

lironmarko

New member
ג'ון ווין פאר

תותח זה ממש החלטות קשות כולם שם כמעט ניצחו את כולם .... לא לשכוח לבוקאו אין את המרפקים שלו .... זמבידיס ניצח גם את קראוס וגם את פרר אז אני מהמר עליו חוצמיזה שאני חולה על הסגנון שלו זה ממש טייסון בגובה 160 לירון

muaythai7

New member
אני גם חושב

שזמבידיס ינצח ... אני חושב שאף אחד לא יכול להתמודד עם העוצמה האדירה שיש לו !! אגרוף אחד יכנס בטוח בקרב , ייכנס טוב ללסת !! אבל באמת קשה לדעת תחרות צמודה תהיה

BROWN BOMBER

New member
פוראמוק ינצח...

עם כל הרמה של קראוס - אין היום מתחרים ברמה של פוראמוק ב K1 MAX

BROWN BOMBER

New member
זה רק בגלל....

שאני אישית אוהב את פוראמוק יותר... יש לו רמת מואי טאי שאפילו אני... שלא כל כך אוהב את הסגנון למרות כל היופי שבו - נהנה לראות את הביצועים של פוראמוק...

daskaliano

New member
לבעיטות שלו יש מהירות כמו בטאקוונדו

זה לא יאומן. הוא בועט בעיטות קדמיות היריב יודע מה הוא הולך לחטוף וכל פעם חוטף מחדש. זו רמה מדהימה של יכולת טכנית ומהירות ביצוע. הוא הרבה יותר ססגוני מג'ון ויין שעובד כמו שבלונה.

daskaliano

New member
הוא גם יודע לא לחטוף אגרופים

אמנם הוא לא מתאגרף, אבל הוא יודע איך לא להגיע למצב בו הוא חוטף מכות מהאגרופים של היריבים שלו. זה מעיד על הכרת האיום הנ"ל בצורה מעמיקה.

Raz Madmom

New member
ביורוספורט

אבל לא בשידור ישיר .... מראים את הקרבות בערוץ זה כ-3 שבועות אחרי צריךלעקוב בלוח השידורים !

למעלה