k1 2011

דרור1977

New member
k1 2011

היי מישהו יודע למה לא היה גמר K1 במשקל כבד ולמה כל השמות הגדולים של 70KG לא היו בגמר אלה באירוע עם התמונה המצורפת ?

BeniTaz

New member
K-1 על סף קריסה או שכבר קרסו

הרבה דברים קרו שם מבחינה ניהולית אני כבר לא עוקב.. כמו ה-MMA שם, הם ידעו איך להרוס עוד ענף משגשג. חבל.. אחרי שאין שם MMA, עכשיו גם אין K-1 מעניין מה עוד ייפול ביפן. בכלל ענף הקיקבוקסינג בפשיטת רגל. הרבה שמות כבר בוחרים להיכנס ל-MMA או לאיגרוף וככה כנראה גם הדור הבא שעושה חושבים ויילך לאן שהכסף נמצא. כפי שניתן לראות, הכסף לא גדול. מצד אחד חבל.. אני חובב K-1 גדול, מצד שני אם זה יביא עוד שמות ל-MMA אז אולי עדיף.. רק שלא יילכו לאיגרוף.. הפורמט קצת פחות מלהיב אותי.

דרור1977

New member
חבל , אני הייתי בטוח שזה מאוד אהוד ביפן

וגם קצת באירופה , אז הבמה המרכזית של קרבות עמידה היא S1 עכשיו?

BeniTaz

New member
אגב.. אירוע משקל כבד נהדר שבוע הבא

באמת ברמה של K-1.. הרבה שמות טובים וכוכבים עולים שנקווה שיישארו בענף בכל זאת. הקרב המרכזי זה קרב הפרידה של באדר הארי מקיקבוקסינג, עוזב לטובת האיגרוף.
It’s Showtime 2012: Proud Farewell to Badr Hari January 28, 2012 Leeuwarden, Netherlands Airing LIVE: Fight Network -Badr Hari vs. Gokhan Saki -Hesdy Gerges vs. Daniel Ghita -Chris Ngimbi vs. Harut Grigorian -Errol Zimmerman vs. Rico Vervoeven -Murat Direkci vs. Robin van Roosmalen -Chahid Oulad el Hadj vs. Harut Grigorian -Michael Duut vs. Anderson Silva -Yohan Lidon vs. Lhoucine Ouzgni (73 kg MAX title) -Hinata Watanabe vs. Andy Ristie -Tyrone Spong vs. Melvin Manhoef -Ben Edwards vs. Rciardo Van Den Bos -Sahak Parparyan vs. Mourad Bouzidi -Henri Van Opstal vs. Hafid El Boustati​

דרור1977

New member
התכוונתי לטורניר המלך בתאילנד

Anderson Silva בקיקבוקסינג ? זה צריך להיות טוב!

RoyceGracie

New member
נראה לי שהוא התכוון ל S1 - טורניר המלך

וכן, לטעמי מדובר בטורניר המוי תאי הטוב ביותר בעולם. היו שם קרבות מדהימים. המתחרים נאספים בשיטת טורניר מכל העולם (אפילו בשנת 2004 בחור ישראלי בשם מאור עליה היה באחד הטורנירים הללו אבל לא עלה לשלב הטורניר של המלך) http://www.youtube.com/watch?v=vE6tXdlCv68 יש ד"א גם את טורניר ה M-1 שזה טורניר נשים בתאילנד

למעלה