K1 HERO ביורוספורט

razcoren666

New member
K1 HERO ביורוספורט

רציתי לשתף פה את כולם, שב 28.5 יהיה שידור ביורוספורט של ערב קרבות הMMA של K1 שנערך לאחרונה, מצורף קישור לקרבות והתוצאות של אותו ערב, למי שמעוניין.

dascalu jacob

New member
לא כל כך מדבר אלי הMMA

יש שם כל כך הרבה קרבות שמתבנקרים להם שם בגארד ומה לעשות, זה לא זורם. גם קרבות של מואי תאי שמבצעים שם ריקודי ברכיים אין סופיים משעממים אותי. בעיני הכי אטרקטיבי לעין הם הקרבות של K1 בעמידה.

razcoren666

New member
צודק חלקית

עד לפני שנה-שנתיים גם אני מאוד אהבתי K1, אבל בזמן האחרון יש ממש הרבה קרבות של פריק-שואו, עם "לוחמים" כמו סאפ, אקבונו, באטר-בין ואחרים, כבר די קשה לי לראות K1 ברצינות.

IshMaElf

New member
רק אקבונו הוא בגדר פריק שואו...

סאפ ובאטר בין הם לוחמים אמיתיים והקרבות שלהם הם קרבות רציניים, אז מה אם פיזית הם ניראים מצחיק. אקבונו הוא באמת מעפן אין לי מה לטעון על זה.

joker89

New member
לא נכון

היה פריק שואו כשבאטר נלחם מול יפני 75 קילו!זה היה mma וההפרש היה כמעט 100 קילו...(באטר הפסיד בנעילה) זה היה קרב מצחיק!! אקיבונו פשוט חסר טכניקת איגרוף... וסאפ הוא חיה! הוא מפחיד לא מצחיק הוא 160 קילו מסת שריר.. מה שעשו ממנו ביפן זה מפחיד..הוא הגיבור שלהם שם..

IshMaElf

New member
למה הקרב נגד גנקי היה פריקי?

אני דווקא מאוד אהבתי את הקרב שלו מול באטר בין, גנקי הוא גם כזה גיבור מקומי. וזה שעושים קרבות של מישקלים פתוחים זה לא פריקי בכלל זה ממש מגניב לדעתי.

razcoren666

New member
וסאפ..

וסאפ לא סתם פריק-שואו?? זה נכון שהוא מוכר המון והיפנים בתור אנשים יחסית קטנים, ממש מתלהבים ממנו אבל אין לו שום כישורים של לוחם, ובפעמים שהוא באמת עלה מול לוחם אמיתי: קרוקופ,ספו,בונייאסקי הם פירקו אותו

IshMaElf

New member
אתה לא יכול להגיד שסאפ הוא לא

לוחם אמיתי זה פשוט לא נכון, אמנם אין לא הרבה טכניקה והוא לא מיומן במיוחד אבל יש לו עוצמה אדירה והוא אגרסיבי, עוד רגע תגיד לי גם שארנסטו הוסט הוא לא לוחם אמיתי ואותו סאפ בהחלט פירק. אני לא אומר שסאפ הוא תותח על, אני רק טוען שהוא לא סתם פריק שואו הוא נתן פייט טוב ללוחמים שהזכרת אבל הם אין מה לעשות לוחמים מן המעלה הראשונה כיום במיוחד מירקו ורמי בונייאסקי.

MikeTyson

New member
סאפ הוא -

איש גדול, גדול מאוד. שבהתחלה היה נראה מפחיד ואיום ובמיוחד מול כל היפנים הקטנים. עכשיו, כשכולם מבינים שלבחור העצום אין טיפה של טכניקה - כולם כבר למדו אותו טוב מאוד ומתאימים את עצמם להתחרות מולו. בגלל זה עכשיו נראה שכל יפני ממוצע יכול לנצח את סאפ האכזר.

AmitNHB

New member
הקרב השני של סאפ מול ארנסטו היה BS

לא יודע איזה קרב ראית אבל ארנסטו פירק אותו עד שסאפ נתן איזה שני אגרופים, שלא היו קרובים לשום מקום והשופט מיהר לעצור את הקרב כדי ל"הציל" את סאפ. ארנסטו היה המום לרגע ואז הבין, "וואלה, יפן... K1... השופטים עושים מה בא להם". גם הקרב מול קימו היה בולשיט. קימו הוביל בטירוף ואז הם עצרו את הקרב לאיזה שעה לתת לסאפ להתאושש ולחזור לקרב.

razcoren666

New member
סאפ-הוסט

עד כמה שאני זוכר הקרבות בין הוסט לסאפ נחשבים לקרבות FIXED מובהקים, פשוט נאמר להוסט לא לפגוע בסאפ.

MikeTyson

New member
טעות ידידי

גיבור יפן הוא ללא ספק מייק טייסון. כשטייסון עלה לזירה וסאפ היה שם (לא היה קרב, אלא סתם חילופי מילים וכל זה) בקיצור כשטייסון עמד מול סאפ, כל הקהל היפני שהיה שם צעק "Tyson Tyson Tyson Tyson" כאילו הם לא מכירים כלל את סאפ. ה'רומן' של טייסון ויפן התחיל עוד ב-1989 בסדרת קרבות שטייסון עשה שם. הוא לקח אליפות שם, גרם למעריצות לבכות שם, סחף המוני יפנים לאהוב איגרוף שם, ואפילו הפסיד את הפסדו הראשון שם ב-1990 לדאגלס. את סאפ אוהבים שם רק בגלל שהוא כזה "חיה" והיפאנים מתים על האנשים האלה. אבל כשטייסון חתם ב-K1 ואמר כי הוא רוצה להתמודד מול סאפ, כל "מעריצי סאפ" נהפכו פתאום לאוהבי טייסון.

MikeTyson

New member
ישמעל,

טייסון סיים את הקריירה שלו אולי מבחינתך, פרט ונמק למה אתה חושב שהקריירה שלו כבר גמורה

MikeTyson

New member
ישמעאל*

השעה 2:34 לפנות בוקר

למעלה