../images/Emo140.gifלבנניטה קפוסטש טסתה
החומרים:ראש כרוב לבן,בצל,איטריות שטוחות מרובעות (218ק)אסם אופן ההכנה:לרסק את הכרוב בפומפיה גסה או עם הסכין במעבד מזון.לשים בקערה ולהמליח להשאיר במלח כ20 דקות. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות גם את זה אני עושה במעבד מזון.בסיר שטוח (labos) לטגן את הבצל עד צבע זהוב. ליסחוט את הכרוב ולשים על הבצל לערבב עם כף עץ להוסיף פילפל שחור לפי הטעם לכסות את הסיר ולאדות על אש קטנה לערבב מפעם לפעם.האידוי עד צבע זהוב + בשלב האחרון של האדוי לבשל את האיטריות (להוסיף שמן למי הבישול) בנוסף למלח ובסוף לשטוף היטב שהאיטריות לא יידבקו. לאחר הסינון לערבב היטב את האיטריות עם הכרוב ,לסדר את הטעם אם צריך להוסיף מלח או פילפל שחור. בתיאבון Vera