kaposztas teszta

בנניטה

New member
kaposztas teszta

אני מחפשת מתכון לקפוסטש טסטה. נדמה לי שהיה כזה בפורום לא מזמן אבל אני לא מצליחה למצוא...
אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי, או לשתף אותי במכון מוצלח שלו. שבת שלום, גמר חתימה טובה.
 

vera2

New member
../images/Emo140.gifלבנניטה קפוסטש טסתה

החומרים:ראש כרוב לבן,בצל,איטריות שטוחות מרובעות (218ק)אסם אופן ההכנה:לרסק את הכרוב בפומפיה גסה או עם הסכין במעבד מזון.לשים בקערה ולהמליח להשאיר במלח כ20 דקות. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות גם את זה אני עושה במעבד מזון.בסיר שטוח (labos) לטגן את הבצל עד צבע זהוב. ליסחוט את הכרוב ולשים על הבצל לערבב עם כף עץ להוסיף פילפל שחור לפי הטעם לכסות את הסיר ולאדות על אש קטנה לערבב מפעם לפעם.האידוי עד צבע זהוב + בשלב האחרון של האדוי לבשל את האיטריות (להוסיף שמן למי הבישול) בנוסף למלח ובסוף לשטוף היטב שהאיטריות לא יידבקו. לאחר הסינון לערבב היטב את האיטריות עם הכרוב ,לסדר את הטעם אם צריך להוסיף מלח או פילפל שחור. בתיאבון Vera
 

בנניטה

New member
תודה רבה../images/Emo39.gif

אני אנסה עוד כמה ימים ואדווח כאן בפורום איך יצא.
 
למעלה