Kate Bush and Gilmor?

The West Star

New member
Kate Bush and Gilmor?

After some digging in a disc 'collection' of my parents i found the Kate Bush record "the Kick Inside" and found at the thnks section this line: "Many love and thanks for Dave Gilmor" it says here that he did somthing in the song :rolling ball so I wonder, what is this story? thx!

גילמורהיה זה ש"גילה" את בוש

בזמנו זה היה סיפור ידוע: היא היתה אז רק נערה צעירה. ידיד מוזיקאי שלה הכיר את גילמור והשמיע לו הקלטות שלה. גילמור התלהב, ולחץ על חברת התקליטים להחתים את בוש, למרות גילה הצעיר. השניים מיודדים עד היום, ואף הופיעו ביחד.

flowerboy69

New member
הדיוידי של גילמור

הוקלט בהופעה בפסטיבל מוזיקה באנגליה.חוץ מהופעה זו הוא נתן עוד 2 הופעות שבהם הוא הביא כאורחים את ריק רייט ובאחת את בוב גילדוף ובשניה את קייט בוש כדי לשיר את comftably numb

מה עם אוקנור

הייתה נקודת האור היחידה בברלין 1990 עם ווטרס! היא יכולה גם להכות שנית עם CN

flowerboy69

New member
טוב כנראה שגילמור חשב אחרת

והעדיף דמויות שקשורות אליו יותר

The Albatross

New member
רק דקה.

אני לא ראיתי את קייט בוש בDVD הזה. אתה מדבר על חלק מההופעה שלא הוכנס לDVD?

קייט בוש לא הופיעה עם גילמור

בפסטיבל "מלטדאון", שהוא הבסיס ל-DVD. השניים ביצעו ביחד את Comfortably Numb בהופעה, אבל אני לא בטוחה באילו נסיבות.

flowerboy69

New member
מצטער ציף

אבל את טועה.תכנסי ב brain damage ללוח ההופעות של גילמור ותראי.היו 3 הופעות.באחת מהם היא שרה את השיר איתו.יש לי את 3 הדיסקים האלה...

flowerboy69

New member
היא לא הייתה

בהופעה שיצאה בדיוידי אלא באחת אחרת מתוך השלוש

מצטערת flower...

אבל כפי שכתבתי, קייט בוש לא הופיעה בפסטיבל מלטדאון עם גילמור. אנא בדוק ב-Brain Damage. היא *כן* הופיעה אתו בהופעה בשנת 2002 - ותודה על הלינק. לא זכרתי בדיוק מתי זה היה, כפי שכתבתי בהודעה הקודמת.

כן, אבל

לא בפסטיבל מלטדאון בו השתתף גילמור, בשנת 2001. (הפסטיבל הוא ארוע שנתי). ה-Royal Festival Hall הוא אולם הופעות פופולרי.

flowerboy69

New member
2 דברים נוספים

לגבי קייט בוש-בקרוב יהיה לה דיסק חדש. לגבי גילמור-ההופעה הכי טובה עיני הייתה זו עם בוב גלדוף כאורח

The Albatross

New member
אבל...

איך אתה יכול לדעת? לפי מה שאני יודע, הבסיס לDVD זו ההופעה במלטדאון, וצירפו אליו עוד בונוסים מהופעות אחרות באותו אולם, כמו Breakthrough של ריק רייט והגרסא של CN עם סר בוב גלדוף. <גם אני רוצה תואר סר!> שיחררו מתישהו דיסק עם הקלטות של ההופעה בה השתתף גלדוף?

flowerboy69

New member
בוטלוגים!

יצאו 3-הראשונה של ההופעה שרואים בדיוידי.השניה של ההופעה ב2002 יחד עם גלדוף והשלישית-גם מ 2002 יחד עם קייט בוש.בהופעה עם גלדוף הוא הזמין גם את ריק רייט-מה שרואים בדיוידי כבונוס.

flowerboy69

New member
ממה שזכור לי

אודיאו.לאחד קוראים sing to me kate לשני-unplugged ולשלישי לא זוכר

למעלה