kawasaki rose

• פותח הנושא turo
  • פורסם בתאריך

turo

New member
kawasaki rose

היי כולם, אני מנסה לעשות את הורד הזה, אבל אני מצליח לעבור משלב 8 לשלב 9 ... משהו חושב שיכול לעזור ? אני מוכן להיפגש כדי ללמוד איך עושים את זה ... תודה...

גילה או

New member
כן ,הורד של קוואסקי שווה כל מאמץ!

יש כמה אפשרויות: יש עוד אתרים בהם יש וריאציות שונות של הורד.אני הצלחתי (על פי המלצת חברי הפורום)דרך האתר הזה.השלב שבו נתקעת באתר שהפניתי אותך אליו הוא שלב 25.יש אפשרות לראות שם סרטון AVI FILE.תנסה אולי זה יעזור. בקישורים יש אתר של המרכז הישראלי לאוריגמי.יש קבוצה די גדולה של חובבים בוגרים הנפגשים מדי פעם לערב קיפולים.למעשה אנו עומדים לצאת בשבוע הבא לכנס אוריגמי.אתה יכול לראות פרטים באתר .בנוסף במוצאי השבת הקרובה תפתח תערוכה של אורח הכנס דויד בריל.יהיו שם בפתיחה הרבה חובבי אוריגמי .זו יכולה להיות הזדמנות להכיר חובבים ואולי אפילו להעזר בשלב שבו נתקעת. בהצלחה,ואשמח לשמוע אם זה עזר...

turo

New member
המידע אמנם עזר,אבל...

אני שמח לשמוע שיש מפגש , ואני ישמח לבוא, אבל לא מצאתי חומר באתר שצירפת, איפה יש מידע נוסף ? איפה המפגש ?

גילה או

New member
מדובר בערב פתיחה של התערוכה.

לא ממש מפגש .אבל אם תגיע אוכל להראות לך את השלב הבעייתי.(הפתיחה במוצאי שבת ברמת גן)

bshuval

New member
ערב פתיחת התערוכה

בנוסף לפגישה בפתיחת התערוכה, יתקיים דיון טרנס-אטלנטי בין המוזיאון ברמת גן לבין מוזיאון המינגיי בארה"ב. אני ואורחים נוספים נהיה בצד של ארה"ב, ופול ג'קסון, דייויד בריל, מירי גולן וחובבים רבים יהיה בארץ. זה הולך להיות מעניין מאד. מעולם לא נעשה דבר כזה, ומומלץ מאד לבוא. וכמובן אסור לשכוח שתהיה גם תערוכה מרהיבה של דייויד בריל.

Ady P

New member
דיון כזה על בסיס שבועי

אני עובד בחברה שיש לה מרכזים בעולם ולפחות פעמיים בשבוע אנחנו מקיימים דיון עם וידאו בין המרכזים שלנו. אז בהחלט זה יפה אבל לכתוב שמעולם לא נעשה דבר כזה? (אולי במוזיאון)

bshuval

New member
"דבר כזה"

מעולם לא נעשה בעולם האוריגאמי, בין שני מוזיאונים, ובאמצעות אמצעים טכנולוגיים ביתיים.

למעלה