kawasaki's rose crytallization

גילה או

New member
kawasaki's rose crytallization

לפני מיספר ימים תוך כדי חיפוש פיתולים ותבניות באתרים מצאתי מפה לקיפול הדגם הנ"ל.הדפסתי והתחלתי לקפל. התוצאות לפניכם.ניסיתי למצוא שוב את האתר על מנת להפנות לקישור אבל לא הצלחתי למצוא מאיפה הדפסתי את זה. אני אמשיך לחפש אבל בינתיים להלן הצילומים. צילום קדמי

גילה או

New member
תוספת לקישור.

בעזרתו האדיבה של בועז(ועל כך אני מודה לו) להלן הקישור לתרשים הקפלים המתאים שמיתוכו קיפלתי את הדגם. על מנת לראות את התרשים יש להגדיל את התמונה.

מאחורה יותר יפה.

ואגב, חזרתי. נגמרו הבגרויות... בעצם, כשחושבים על זה, נגמר התיכוווווון!!!!!!!!!(התפרצות שמחה...) תיכננתי להתחיל לנסות לקפל עם טישו פויל. אבל, אני לא יודע איך משיגים טישו שכזה וגם לא נייר משי. אני אשמח לקבל פרטים... תודה, לילטוב!

גילה או

New member
מזל טוב על סיום הבגרויות!

נייר משי ראיתי בחנויות קרביץ.בחבילות של כל מיני צבעים .כמובן שלא בגודל לקיפול צריך לחתוך לפי הצורך.המאמר של גלעד נאור באתר שלו ממש מפורט ,מועיל ועם יופי של חוש הומור.המאמר באנגלית אבל נו טוב אחרי בגרויות לא תהיה לך בעיה..... לגבי רדיד אלומיניום אתה יודע -במכולת. בהצלחה . כן באמת הקיפול מאחורנית יותר יפה.זה ממש ניראה כמו שתי וערב .יש לי צילומים מוארים אבל דווקא הפעם זה יפה באופן טבעי.

bshuval

New member
כן, אבל

אולי לזה אין לך סבלנות, אבל יש לך סבלנות להכין רכבת מ-300 חלקים, בערך?

כן

הדבר שהכי מאפיין אותי, שאני עושה דברים שאני רוצה. דברים שאני לא רוצה אני לא אצליח בהם.אבל משהו שאני רוצה, אני אעבוד עליו עוד ועוד... אני מצרף תמונה של מודולרישעשיתי מ-360 ניירות בערך (!!!), שעבר את שיא הרכבת. לצערי הוא עם דבק... אבל אם לא הייתי עושה אותו עם דבק אז הוא היה מתפרק.

גילה או

New member
זה כל העניין בתחביב.לעשות מה שאנחנו

אוהבים לעשות.הרי אף אחד לא מכריח אותנו כך שברור שלכל אחד יש סבלנות לדגמים שמוצאים כן בעיניו.וזה גם כל היופי.מיגוון ,מיגוון.....

למעלה