KDE 3 !!

mavor

New member
KDE 3 !!

השעה 23:53 התאריך ה 21 לחודש ציטוט"Thursday March 21th, 2002: Decision about 3.0 final" ומה קורה ?? כולם ישנים נדב

beitar

New member
מה אתה רוצה שייקרה ?

אני מניח שעוד מס´ שעות לכל היותר, תצא הצהרה כלשהי.... אולי ההצהרה נכנסה לתוך ההודעה על kde3 rc3 שדיווחתי עליה הערב (אני חושב שגם כאן דיווחתי, כבר לא זוכר), אבל לא יכלתי לראות את מה שכתוב ב dot.kde כי האתר שם נפל... (חשבתי שאחרי שהורידו את השרת לזמן ממושך, כולל ה cvs ועוד כל מיני שרתי משנה, הם ייפתרו את הבעיות... מסתבר שמשהו שם לא דופק.... ).

mavor

New member
משהו

לפחות קצת רוח וצילצולים משהו באתר שלהם עדין יש את ההחרזה על בטא 2 מישהו להתורר !!! נדב

beitar

New member
אל תדאג... עוד כמה ימים

המירורים יהיו עמוסים לאאלה....
אני די מאמין שהם יעמדו בלו"ז... מקסימום יהיה עיכוב של יום יומיים... (זו תחושה שמגובה בעיקר בתקווה עזה בנושא...). הקיצר, סיכוי טוב שנקבל מתנת חג ממש בלב החג !
מישהו ניסה אגב את ה rc3 ? איך העברית ? תוקנו הבעיות שהיו לפחות בטא הראשונה ? (לא ניסיתי גרסאות חדשות יותר עדיין).

mavor

New member
אופטמיות

אישית אני צופה עיכוב של שבוע בארך אני ניסיתי את 3 אבל בנתיים אני מתרכז להתקנת עברית ב 2.2.2 גם לכתיב וכם לקרוא בו זמנית ובהכול (קונסול תוכנות ו IRC) בנתיים יש אחוזי הצלחה נמוחים מדב

beitar

New member
אני אופטימי מטבעי.

אבל האמת היא שגם עיכוב כפי שתיארת ממש לא יפתיע...
בקשר לעברית ו kde2.2.2 - איזה בעיות יש לך ? נדמה לי שלסדר עברית ב xchat זה די טריוויאלי, כנ"ל ב licq (בידיטקסט עושה את העבודה בשני המקרים), בקשר לתוכנות... אילו תוכנות ? עברית ב gedit למשל זה כנ"ל (בידיטקסט או gtkbidi, עברית ב קונסול (כנ"ל אותו סידור עושה את העבודה, בלפחות חלק מהטרמינלים הוירטואלים). הבעיה היא שתמיד העברית לא מושלמת, אבל זה בגלל שחסרה תמיכה מובנית של המערכת... אני מניח שב KDE3 החיים יהיו הרבה יותר קלים !

למעלה