KDE3 הוכרז (תודה ל hazgul)

beitar

New member
KDE3 הוכרז (תודה ל hazgul)

הבעיה שהאתר של KDE נפל כבר. אבל תמיד אפשר לנסות להכנס.

כמובן שיש גם את ההכרזה בעברית

אם תוכלו לתפוס אותה בין הנפילות של האתר...

beitar

New member
טוב לראות אותך....

האתר של KDE אף פעם לא עומד בעומסים. בסוף נגלה שהם מריצים שם NT עלוב...

beitar

New member
ה FTP שלהם שם זמין....

רק שבלתי אפשרי ממש להוריד קבצים כנראה... לא נורא, יש את שבת.

beitar

New member
בעצם יש הורדה.

יאללה גיליתי לכם את מה שלא הייתי צריך לגלות. הלך עליי.

מני, מני , מני , מני (ליבנה, כמובן)

האמת שהייתי קצת עסוק לאחרונה , אבל במקרה ראיתי את ההכרזה .. רק רציתי לומר כל הכבוד !!! בתור אחד שמכיר לא מעט משתמשים , אני משוכנע שלחלקים נרחבים בציבור המשתמשים הישראלים זה יעזור .. בתור משתמש ישראלי , יש רק 2 מילים שאפשר לומר וזה .. תודה רבה ..
*מקווה שגם האחרים יזכרו לומר לך תודה .. (אם הם יצליחו להפסיק לריב ולהתווכח לרגע או שניים)

mavor

New member
היא

נחמד לראות אבל כרגיל KDE נפל אולי הגיע הזמן לאחסן את הגירסה הישראלי בשרת ניפרד ?? וגם איזה MIRROW נחמד באותה הזדמנות ?? נדב

beitar

New member
באמת כל הכבוד מני על העבודה...

אני כרגע מוריד את ה KDE (למי שרוצה, זה זמין בשרת של IGLU !) . את התוצאות של העברית - נראה כבר אחרי ההתקנה... בקשר להכרזה העברית - קצת קשה להכנס ל KDE, אבל אני סומך עליך...

mavor

New member
יש לי כמה

הצעות 1) איגלו 2)COMPAQ 3)IBM לכו אחד מהגורמים האלה יש איטרס מקום ורצון אם COMPAQ אני יכול לגשר וגם קצת אם IBM אבל לגבי הצפונבונים אתה לבד במערכה למרות שלהם אמור להיות ההינטרס החזק ביותר הגיע הזמן שמישהוא יבעת להם קצת ב... נדב

כמה מקום צריך לאיפסון ?

ומהם הערכות לגביי רוחב הפס שצריך .. אולי אפשר יהיה כמו שאמרו להשיג מארגון כזה או אחר.

sguy

New member
מהיכן אני מוריד את העברית?

התקנתי את KDE 3 אבל לא הצלחתי למצוא מהיכן להוריד את העברית. בכתובת http://www.kde.org/il/hebrew/download/ היה רק תרגום ל2.2 . מישהו מצא?

sguy

New member
מהיכן אני מוריד את העברית?

התקנתי את KDE 3 אבל לא הצלחתי למצוא מהיכן להוריד את העברית. בכתובת http://www.kde.org/il/hebrew/download/ היה רק תרגום ל2.2 . מישהו מצא?

למעלה