KDE3 Beta2 is OUT

Rul3R

New member
KDE3 Beta2 is OUT

גירסאת הבטא השניה של KDE3 יצאה לאוויר. כולנו מחכים לגירסא הסופית שאמורה לצאת בחודש הבא ולתמיכה המובנת בעברית שכולנו מחכים לה. שבוע טוב.

Rul3R

New member
דרך אגב,

גם גירסאת הבטא השניה של מנדרייק 8.2 יצאה לפני כמה ימים, נראה שהחבר´ה במנדרייק מתכננים להוציא את הגירסא הסופית בסמוך ליציאת הגירסא הסופית של KDE3. נ.ב. ציטוט מתוך ההודעה של KDE על יציאת הבטא השניה: "We´re especially interested in feedback about the support for right-to-left languages and about the new KDE 3 features" אז אם מישהו מתקין את זה, אני בטוח שהם ישמחו לשמוע תגובות וגם האנשים פה בפורום.

beitar

New member
הקדמת אותי.

נכנסתי כדי לדווח על העניין. בנושא ה מנדרייק: אני כבר חצי שנה בערך טוען שזה מה שהולך לקרות... שקוף שזה מה שמנדרייק מתכננים... כרגיל, הם מעדיפים על חשבון יציבות את הקידמה, וזה אחלה למי שרוצה דסקטופ מודרני בשימוש בייתי..... גם במנדרייק 7.2 הם כללו את KDE2.0 כשלא הייתה ברורה היציבות שלו: בדיעבד, למרות הכמה באגים שהיו בו, לדעתי, זה התגלה כהחלטה סופר מוצלחת !

cmand

New member
איפה שמעתם על עברית מובנת

כולם מחכים שיגיע KDE 3 ויהיה בו עברית מבנית והכל אבל איפה בכלל שמעתם על זה ? או שזאת סתם שמועה שבסוף תאכזב את כולם

Rul3R

New member
שם..

KDE מבוסס על חבילת הפיתוח QT, בגירסת QT3, המפתחים הכניסו תמיכה ביוניקוד, דבר שיאפשר כתיבה גם מימין לשמאל וגם משמאל לימין. כעת, בגלל שKDE3 מבוסס על QT3, כל תוכנית שתעבוד בעצם מול הQT3, יהיה לה את האופציה של הכתיבה משמאל לימין מובנת בתוכה. היה פה לפני שבוע ראיון עם מני ליבנה, שהוא האיש שאחראי על הפיתוח והתרגום של KDE בעברית, הוא ענה פה על הרבה שאלות ואתה מוזמן לחזור כמה דפים אחרונה ולעיין בתשובות. אני בטוח שבית"ר או אנשים אחרים בפורום יוכלו לתת לך פה הסבר יותר מעמיק על העברית ב KDE, אך זה לפחות מה שאני יודע.

Rul3R

New member
"הפטיש"

סתאםם.. הוא נכנס לפה בתור "מני ליבנה" ולא צריך לחפש כלכך הרבה.. זה סך הכל דף אחד או שניים מאחורה.

למעלה