KDE3 Beta2

• פותח הנושא Rul3R
  • פורסם בתאריך

Rul3R

New member
KDE3 Beta2

לפי הלוח זמנים של KDE היה אמור לצאת אתמול (4.2) גירסאת הבטא השניה של KDE3. בנתיים לא ראיתי שום איזכור לזה באתר שלהם, מישהו יודע אם זה זז לאנשהו?

beitar

New member
נדמה לי שמדובר בגרסאת kde3rc1

שזו גרסא שאמורה להיות ככל שאני מבין די זהה לתוצר הסופי (בעיקר מבחינת הפיצ´רים), כשמה שנותר זה רק עבודה ותיקון באגים אחרונים, וכמובן הכנות סופיות של השלמת הפורטינג של התוכנות הנלוות, סיום עבודות הדוקיומנטציה, בדיקה עם "הלקוחות" לגבי דעתם על המערכת וכו´... למעשה, מבחינה פונקציונלית, זו אמורה להיות הגרסא 3.0 כמעט לכל דבר ועניין... לפחות ככה אני מבין את הנושא... כנראה שזה עדיין לא מוכן.... איחור של יומיים שלושה זה כמעט דבר שבשיגרה, כשיכול להיות שהעיכוב יהיה אף גדול יותר.... הקיצר, קצת סבלנות.

לא מדובר ב-RC1, אלא בביתא 2

לפי לו"ז ההוצאה המופיע באתר של KDE, הייתה אמורה גירסת ביתא 2 של KDE 3.0 לצאת לפני מספר ימים. גירסאות ביתא כמובן אף פעם לא יוצאות בזמן, אבל במקרה זה העיכוב נובע משידרוג שמתבצע בימים האחרונים לשרת ה-CVS של KDE, וזאת לאחר משך פעילות רצוף של למעלה משנה. העיתוי של השדרוג אולי יוצר קצת עיכוב בהוצאת גירסת הביתא, אבל עדיף לעשות את זה עכשיו ולא להיתקל בבעיות בשלב קריטי יותר של ההוצאה של הגירסה הסופית. אני מאמין שגירסת ביתא 2 תצא בכל מקרה בימים הקרובים.

למעלה