KEANE בפרסומת של HOT?!?!?!?!

justin9

New member
KEANE בפרסומת של HOT?!?!?!?! ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

האם ייתכן שבכל פעם שנכנסים ל- VOD רואים את הפרסומת הבאה - http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2125943 ושומעים את החידוש של קין ל- GOODBYE YELLOW BRICK??? האם הגיעו ימות המשיח?!?!?! האם?!?!?!?
הייתכן שתפילותינו הרבות (שלי ושל לסלי) לכך שHOT יחליפו את מוזיקת הרקע לפרסומותיהם מקולדפליי לקין, נענו????

זה לא חדש שמוזיקה של קין

הם להיט בפרסומות הישראליות.. למשל של "רשת" ואפילו ביס (בפרומואים של אנטומיה של גריי וכו')

justin9

New member
להיט? חחח לא הייתי נסחפת..

קולדפליי הם פאקינג להיט בפרסומות! את צריכה לראות פרסומות של הוט... ברובן שומעים אותם! אבל הנה הם משתפרים! אפילו 30 שניות למאדים היו באחת הפרסומות לAXN ועכשיו עם קין! חוצמזה עד כה ספרתי רק שתי פרסומות עם שירים של קין. אחת ברשת עם CSN ואחת בערוץ 10 עם אטלנטיק.. עניין הפרסומות ביס של האנטומיה לא אומת בסופו של דבר

וואי אם תוכלי להעלות את כולם לפליקס זה יהיה

ענק! אני אשים הכל בפורום הרשמי וישמעו עוד קצת על ישראל ועל קין זה יהיה מקדם ענק!

justin9

New member
../images/Emo4.gif NO CAN DO

לצערי הפרסומות האלו שודרו מזמן, ואז לא בדיוק חשבתי לתעד אותן

justin9

New member
באמת הלוואי והם היו להיט.. נקווה שזוהי תחילתה

של ידידות נפלאה

רגע, מה הכוונה

"עניין הפרסומות ביס של האנטומיה לא אומת בסופו של דבר"?
מה לא אומת?
כן אומת! אני ראיה חיה והולכת!
אז בזמנו שערוץ 13 עדיין לא עלה ולא היה יס סטארס וכו' ועדיין לא שידרו את כל התוכניות האלה כולל האנטומיה, אז היה את מלאמלאמלא פרומואים, אז אני זוכרת שהייתי מחכה ומחכה שיעברו כל הפרומואים בערוץ כדי שיגיע הפרומו של האנטומיה של גריי- כי המוזיקה הייתה SOWK!
ואני זוכרת שבגלל זה התחלתי לצפות באנטומיהXD כי באותה תקופה התחלתי לאהוב את קין, ואמרתי אוווווו מגניב אם הם שמים שיר כזה יפה בפרומו אז חייב בדיקה
בכל אופן, הנה לך הוכחה

את מדברת על פרומו אחר.../images/Emo152.gif

ברוך ה' יש מלא פרומואים ביס!
הפרומו שאני מדברת עליו זה הפרומו על שידור העונה הראשונה של האנטומיה של גריי, בכלל לפני שעלה ערוץ 13 (ולפני עידן יס סטארס) והפרומו עם השיר של דה פריי זה היה לפרומו של העונה השלישית.

אומייאגדדדדד איזה מגניב זה הם!!!!!!!!!!!!!!!!

וואו!!! אני בהלם!!!!! איזה יופי!!! אני חייבת ללכת אגיב ביותר התלהבות בהמשך!!!

justin9

New member
זה מאאאאגניב ביותר ../images/Emo99.gif

כי תארי לעצמך שכל האנשים שנכנסים לVOD, לא משנה מה הם מזמינים לצפייה - רואים את זה! כי זאת פרסומת שמתחילה לפני התוכן שנבחר... ול - VOD נכנסים הרבה הרבה אנשים

יא גדול!../images/Emo6.gif רק חבל שזה לא שיר מקורי שלהם

ואנשים לרוב לא יחשבו "וואו מי זאת הלהקה המדהימה הזאת" אלא "יא שנים לא שמעתי אלטון ג'ון"

justin9

New member
זה הבאסה גם בשאר הפרסומות...

ששמעו בהן דווקא את המוזיקה של קין ולא את טום ממש שר, אז זה מקשה על הזיהוי - אלא אם כן את/ה חבר/ה הפורום

../images/Emo99.gif זה כמו שאני טענתי

שבפרסומות של "מרחק נגיעה" בערוץ 2 היה את הגירסה של קין לWITH OR WITHOUT YOU ולא של U2, ואז אף אחד לא האמין לי

באמת?../images/Emo12.gif

פעם באה תשיגי וידאו כמו ג'ניפר החרוצה!
אגב, שמתי את הלינק לפרומו בפורום הרשמי של קין!!!

justin9

New member
גית קישור ../images/Emo9.gif

אם הייתי יודעת שזה יגיע לפורום הרשמי הייתי יותר משקיעה בצילום

למעלה