Keep Your Hands To Yourself!!!

Charmed 4ever.

New member
Keep Your Hands To Yourself!!!../images/Emo9.gif

אני מניחה שאני הראשונה ששמעה את הביצוע של אלכס... אז.. למי שרוצה.. מצאתי אתר שמוקדש כולו לאלכס! ויש בו הורדות, וביניהן, השיר החדש, קיפ יו´ר הנדס טו יורסלף!!! הנה הלינק.. אני לא נותנת קישור למקום ההורדה, כי כל האתר מהמם... בקשר לשיר: השיר בהחלט חמוד מאוד, לא ממש מתאים לסגנון של אלכס והלהקה, אבל שיר מתוק!

Adrienne

New member
ואני שמעתי אותו שני!../images/Emo168.gif

הלינק שניצן הביאה נמצא כרגע שפינת הקישורים בקטגורייה החדשה "על חברי הלהקה", והוא גם נמצא בדף הקהילה שלנו... יעיל אני, לא
קיצר השיר ממש יפה, הוא בסגנון בלוז והוא לא של הלהקה אלא של אלכס לבד לכן זה לא שיר שמאפיין את הלהקה... נראה לי שפשוט ביקשו ממנו לשיר את השיר ונקווה שהוא לא יתאהב בסגנון הזה למרות שהשיר ממש חמוד(ויפה)...

Charmed by love

New member
זה לא מצליח להשמר אצלי ככה שאני לא

יכולה לשמוע את זה גאד דמאט
|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adrienne

New member
לא, אני שני, ניצן אמרה לי לפני שהיא

שמעה... אבל את מי זה מעניין? העיקר שכולנו שמענו...!

Charmed by love

New member
HELP../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זהלא מצליח במחשב שלי מסיבה מז&*#* כל שהיא בבקשה תעזרו לי למצוא את זה במקום אחר!!!!!!! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תודה...

למעלה