Kelly not looking for acting roles

Kelly not looking for acting roles

Kelly Clarkson is not looking for acting roles on TV or in the movies. "I get offers, but it's not really what I want right now. I'm not into that kind of mode. I'm just really into the music," she said.

../images/Emo45.gif

אני רק מקווה שזה לא בגלל ההצלחה ההיסטרית של מקלי לג'סטין

TheMoonLight

New member
את יודעת אולי איך אני

יכולה להשיג את הסרט של מקלי לג'סטין?

timtamtum1

New member
שוב את.....?

חח סתם.. ממ אם יש לך הוט אז הוא היה היום בהוט פאן, וכמו שאני מכיר את הוט הוא יהיה עוד שבעים אלף פעם! אם לא יוצא לך לראות בטח יש אותו בויאודי.. ואם יש לך יס בכלל.. אז אין לי שמץ..

Charmed Witch

New member
ממש לא,יש לך יס או הוט?

אם יש לך יס אז אתה ממש לא יודע. הם שמים סרט מסויים בערב (בד"כ ב-22:00) ואז שמים אותו שידור חוזר יום אחרי בצהריים ואם כבר אז אחרי כמה חודשים שמים אותו עוד פעם אבל זה לא תמיד,זה רק סרטים סתם.

timtamtum1

New member
../images/Emo12.gif

חחח אני מקווה שלא רשמת את זה בטון של תקיפות.. יש לי הוט ובוא נסכים שגם סרטים שהם לא סתם (אוסטין פוואר, המלאכיות של צ'רלי ועוד כמה..) חוזרים עם עצמם הרבה.. בכל אופן.. נתתי לה פתרון נוסף - VOD

TheMoonLight

New member
אין לי יס או הוט... בעעע...

אין לי כבלים, פעם היה לנו עד שביקשתי מההורים שלי להוציא את זה כי כל היום הייתי מול הטללויזיה ועכשיו אין לי... זה המצב.. אוף..

timtamtum1

New member
אה.. אז אפשר

להוריד את הסרט מאיפשהו.. אבל לא נעים מקלי.. אז צריך לבדוק בספריות של סרטים.. בלוקבאסטר וכאלה.. ואת יכולה לבקש שיקליטו לך או משהו כזה..

למעלה