keren007 אז מה את אומרת?

pachanga.

New member
keren007 אז מה את אומרת?

אחלה שם לחתולת לילה אה? גם היא שחורה אז בכלל זה מתאים לכל המצב... (להמרות שציינתי שהיא שחורה- לא שכחתי) שיהיה לך אחלה שבוע:) פאצ`נגה

keren007

New member
את לא תנחשי איך קרואים לחתולה שלי..

תחשבי על השם הכי נדוש שיש לחתולה.........

keren007

New member
בינגו.................

אבל, אבל, זה לא היה רעיון שלי!!!!!!!!! זה היה רעיון של אח שלי! האמת אני אמרתי שאני לא מסכימה למיצי, אז אמרתי שנקרא לה מיץ, אבל זה אותו דבר..... אל תצחקי עלי!!! היה לי חתול לפניה, קראו לו ריצ`י, אבל הוא מת.....

pachanga

New member
מיץ???

את יודעת כמו מה זה נשמע? מיץ של ..... ממש לא נעים!!!!!!! בקיצור תכיני לנו איזה סיפור עסיסי ולחיי הלילה לא חייב סקסי... משהו שקשור לחיי הלילה שהיה לך לאחרונה.... אגב ריצ`י היתה לי כלבה שנורא אהבתי אותה בילדותי קראו לה כך:) אבל פאצ`נגה זה בספרדית מסיבה:) חולה על החתולה הזו.

keren007

New member
היי היי.... החתולה שלי לא כזאת...

אני מבקשת להרגיע..... להזכירך אני רק בת 13..... סיפורי לילה? אין לי ממש! בלילה אני ישנה, אם את רוצה יש לי שפע של חלומות.... ריצ`י זה שם יפה לבעל חיים, לחתול של חברה שלי קוראים ככה..... אבל לריצ`י שלי היה מוות די אכזרי.... הוא נרדם על המרפסת וכנראה התגלגל אחורה והוא נפל על הפרגולה של השכנים מהקומה הראשונה (אני גרה בקומה שישית), מהפרגולה הוא התגלגל לרצפה... הלכתי לראות מה קורה איתו וראיתי שנפלו לו כמה שיניים והראש שלו היה מלא דם, הוטרינר היה סגור באותו זמן אבל הזעקתי אותו בדחיפות... והוא אמר לי שהוא מת, הוא חטף מכה בריאות וזה חסם לו את הנשימה או משהו... מאוד אהבתי את החתול הזה...... :( הוא היה כזה ג`ינג`י עם עיניים ירוקות וקולר כחול.... אני עדיין מתגעגעת אליו....

למעלה