Kerrang! Awards 2007 - One week left!

TheMarsArmy

New member
Kerrang! Awards 2007 - One week left!../images/Emo41.gif

נשאר רק עוד שבוע להצבעה! אז חברים, הפעם אנחנו נצליח לא כמו ב-Best Band In The World שהגענו רק למקום שני! צריך לנצח ! ובכן למי שהיה על מאדים עד עכשיו (חח אני מצחיקה את עצמי..פתטי) הנה הפרטים: שלושים מועמדים לכמה פרסים בטקס של העיתון קאראנג! נותר רק עוד שבוע להצביע, לכן גשו לעבודה! הקטגוריות ששלושים מועמדים הם: Best International Newcomer- להקה חדשה הכי טובה Best Live Band - להקה חיה הכי טובה Best Single - סינגל הכי טוב Best Album - אלבום הכי טוב Best International Band - להקה בינלאומית הכי טובה ניתן להצביע פה: http://www.kerrangawards.com/kerrangawards/ Let's show the world the passion of the ECHELON! If your fingers have had a chance to heal, it's time to vote until they bleed again!

../images/Emo99.gif

הכנסת בי שוב מוטיבציה, הנה אני הולכת להצביע שוב ולדמם לי למוות. סילחו לי. I'm in a mission

שאלה?

*אני מרגישה מטומטמת היום עם כל השאלות שלי* מותר להצביע פעם אחת לכל דבר מאותו משתמש? או שמותר הרבה ממשתמש אחד?

שאלה קטנה שכזו-../images/Emo176.gif

איך את יודעת למה הם, ולהקות אחרות מועמדים?
מצביעה.

הוהוהוהו יש לי תשובה! ../images/Emo9.gif

בעיקרון כרגע הרשימת מועמדים פתוחה. המועמדים נבחרים אחרי שהם רואים למה יש מספר רב של קולות. כלומר, נגיד במועמדים ללהקה בינלאומית הכי טובה יש לדוגמא את 30, מיוז ולינקין פארק. כאילו יש להם מכסה של מקומות שצריך למלא. אחרי שהם סוגרים את ההרשמה למועמדים נפתחת הרשמה חדשה יותר מסודרת שזה כבר בחירת הזוכה. זתומרת שהם קודם כל נותנים לנו לבחור את המועמדים אחר כך את הזוכים.

למעלה