" KI -IA"" שעגת קרב בקראטה שהציל

" KI -IA"" שעגת קרב בקראטה שהציל

שלום חברים כן כך השעגה כשהברך או האגרוף הולך לפרצוף של התוקף .למרות הפירסום בNRG ובקושי בעיתון ידיעות אחרונות בעמוד 25 ושל הראיון של רפי רשף ילד בת 16 הודות לידע שלה בקראטה ניצלה מאונס . אינני רוצה להתוכח על צורת הבילוי שלה ,כנירה שיש לה ביטחון עצמי רב . כולי תקווה שאתפסו התוקף . בכבוד רב סבא אריה

שאלה אישית לסבא אריה

אם אתה לא מרגיש בנוח לענות - זה בסדר. מדוע אתה כניצול שואה הלכת ללמוד הגנה עצמית?

להפך אני מרגיש מאוד נוח

התשובה היא פשוטה . הפשר לומר שלאחר המלחמה משפחת לקוק דעגה לי באופן מיוחד שלו הרגיש מה שעברנו ,על תשכחי שהיתי ס"כ בן 5/6 בשיחרור . לאבי היה חבר שהיו ביחד באושויץ ושוחרו ביחד שהאב מאוד האבקות חופשית זה היה סביבות שנות 1950/55 ,הוא היה מכניס אותי חינם לכול התחרות יום אחד הלכתי אחרי הקלעים לבקש חתימות של הכורבים ,מישהוא שאל אותי אם אני מוכן להתאמן וכך זה התחיל במקביל שיחקתי גם כדורגל למה לא . בגיל 15 עברתי תאונה דבקה באימון כדורגל נקרעו לי גידים ב"משפעת " וזה גמא לי הקרירה הספורטיבית שלי באתילטייל בארץ ונשארתי כידוע התחתנתי נולד נעם וברכה ולאחר שנים רבות גם סבא נכדי הבכור של ברכה בגיל 5 התיחל להתאמן בג'ודו בשנת 2000 לפתע פעם ראשונה הייתי מובטל אז לויתי את אלעד לאימונים . אחרי כמה זמן המאמן שלו שאל אותי אם אני מוכן לעזור לו כך התחיל מחדש הרומן עם האומנות הלחימה. קרוב ל5 שנים עזרתי וגם למדתי חוקים וגם קצת שיפוט . לפני שנה עברתי דירה ,בידיוק מול ביתי יש מועדון מתנ"ס וגם חוג לקראטה נרשמתי והבאתי ניסיוני לילדים קטנים כסבא עם הבוגרים גם התאמנתי ובדרך זה לומדים גם קראטה ,ג'ודו,ג'וג'יטסו,בושידו וגם הגנה עצמית הגב קבלתי ברכת הרופא שלי שבדק אותי וקבלתי חותמת כשרות . ס"כ זה אובי וגם פעמיים בשבוע לזיז התוסיק ולא להפשר הקרס לא לגדול יותר מדי רק לאחר משפט דמניוק התחלתי לחקור את עצמי ואז התחליתי להרגיש ניצול שואה . אשמח לעוד שאלות תקבלי ברצון גם תשובות כפי שאת מכירה אותי אני סוג של אדם שלא פוחד לספר מה שקרה לי כי אני אדם מאוד פתוח . כןל העולם חייב לדעת קבלי הטוב שבעולם סבא אריה

גם זה וגם זה ,גם ספורט וגם הגנה עצמ

שלום לך בני זה לא משנה זה כימו שכול הדרכים מובילות לרומה . בדרך כזה לומדים גם איך להגן הגן על עצמך . קבל הטוב שבעולם אוס סבא אריה

kutz2

New member
גם לי יש סיפור דומה,

אני היתחתנתי לנערה נחמדה מדרום-אפריקה שלמד ג"ודו במכון ידוע בסי-פוינט אצל איזי בלומברג לאשתי יש חגורה חומה, לאחר שנים רבות כשהנערה הפכה להיות סבתא לנכדים היא נישמה במכון "דניס" להישרדות בהרצליה,והשתתפה בתחרויות, תמונתה אף הופיע בעיתון בתור "סבתא זפטה" אשתי למדה היות ואז בתקופת ה מאו מאו ללבנים היה קשה לצא בערב מהבית,

זוכר איטב התקפה הזאת

שלום לך ידידי כשלומדים משהוא זה לכול החיים בכול זאת אני מברכך ריעתך והם אני לא תוע היא הופיעה בטליויזיה לא לפני הרבה זמן היא נתנה קטע של " קטא " אני מאוד מקווה שהיא ממשיכה ומלמדת נשים במוצוקה קבל הטוב שבעולם אוס סבא אריה

למעלה