kidz

שואלת110

New member
kidz

היי חברים. אני מאוד אוהבת את השיר הזה שהוא קצת שונה מרוב השירים הפופולרים של הלהקה, ותקנו אותי אם אני טועה.. אולי גם הסולן הפעם היה שונה ממה שבדרך כלל? אשמח לקבל המלצות לשירים שלהם שהם פחות פופולרים

אהלן ../images/Emo9.gif

קשה לי לומר על קידז שונה .. הוא מאוד פרוגרסי לדעתי אבל מצד שני פרוגרס הוא אלבום מאוד שונה ממה שהם עשו עד היום אז אולי כן קידס מאוד שונה .. לגבי הסולן - טוב בקידז מארקי שר ולא גארי אז אולי זה נשמע לך שונה . אבל מארק שר הרבה מהשירים שלהם.. טוב לעוד המלצות לשירים פחות פופלריים - קודם כל השאלה היא ישנים חדשים מה?? מה בא לך ?? מהאיחוד משנות ה 90 מאיפה להתחיל?? וגם באיזה קטע את שקטים קצביים מה מו מי... בכל אופן הנה רשימה ממש חלקית ולא ממצה קצביים- Underground Machine שזה שיר שממש למדתי לאהוב בזכות הסיבוב שלהם . SOS שיר מקפיץ ומעולה HAPPY NOW גם חמוד ואה יש את Aliens שהוא מעולה מעולה מעולה ,הוא מקפיץ וכיפי. ויש את MAN שהוא חביב לחלוטין. בקיצור תקני את האלבום האחרון שלהם
ואם את בעניין של שקטים לא מוכרים : SAID IT ALL מהמם -אם אפשר אז גרסת אבי ראוד עוד יותר מושלמת
RULE THE WORLD משום מה לא הרבה מכירים את השיר הזה ,והוא מדהים חתיכת שיר! THE GARDEN מהמם בכל גירסה גם אקוסטית וגם לא. The Circus אם את חובבת בארלו זה שיר מושלם. אני אמליץ יותר על הגיסרה האוקסטית שלו מאבי ראוד כי היא מרסקת אפילו אותי .. אבל גם הרגילה מדהימה. וכמובן השיר שעושה לכולנו לבכות בימים אלה - Eight Letters
נראה לי סידרתי אותך בתור התחלה

rori2

New member
יוווו תודה מורי !

שירים טובים בפרוגרס. כל הכבוד להם שהם מתקדמים ולא חוזרים על עצמם. שימשיכו כך

למעלה