kimbo vs tank

M 8 5

New member
../images/Emo58.gif

עצוב... פשוט עצוב טנק הורס את השם שבנה לעצמו בשנות ה90 בשביל מה הוא צריך את זה הוא כבר אחרי גיל 40 שיפרוש, הוא רק צובר הפסדים מביישים אחד אחרי השני אבל כל הכבוד על האומץ להכנס לזירה עם קימבו .

chmux1

New member
קול../images/Emo58.gif

המפחיד לשעבר הפסיד. מקווה שקימבו ימשיך עם הרצף

talhorm

New member
דעה ../images/Emo58.gif

מה אנחנו אמורים לחשוב על קימבו סיילס אחרי שני ניצחונות ברצף מתוך 2 קרבות MMA בזמן כולל של דקה? מבלבל מאוד... אני רוצה לראות קרב בין ברוק לסנר לקימבו סיילס, זה יהיה בהחלט מעניין

FrecCo

Active member
../images/Emo45.gif

לסנר-קימבו, אם יבנו אתם עם כמה נצחונות כדי שהקהל יכיר אותם, ואז יפגישו אותם במיינאיבנט של UFC, צפויים להישבר כמה שיאי ביירייטס

sandman2

New member
ללמוד שאין לו נסיון

גם ליוסטון אלכסנדר היו 2 נצחונות רצופים בUFC בסיבוב הראשון עד שהגיע סקארה והוריד אותו לקרקע. צריך לראות את קימבו בקרקע מול מנוסים ממנו - סופו יכול להיות מאד דומה לסוף של לסנר בקרב מול מיר בכל מקרה מדובר בלוחם שעם ההכוונה הנכונה יכול להיות סטאר רציני בXC ולדעתי זה מה שהם רוצים לעשות ממנו.

favor

New member
תיקון

יוסטון ניצח את סקארה וז'ארדין. תיאגו סילבה ניצח אותו על הקרקע. ואני לא חושב שאפשר להשוות בין ז'ארדין וסקארה לבין היריבים של סלייס.

sandman2

New member
צודק

ככה זה שעובדים על 200 חלונות בו זמנית... אגב היריבים של קימבו היו פחות טובים ביחס אליו לכן אני אומר שברגע שיעמוד מולו לוחם MMA טוב הקרבות שלו יראו אחרת. ושוב אני אומר שיש לו מלא פוטנצייל

IshMaElf

New member
לא סקארה, אלא תיאגו סילבה. דווקא את סקארה

יוסטון הרג.

למעלה