רייסטלין מאגר
New member
kimitachi wa baka dakara
אני חושב שכבר ניסינו פעם משחק תפקידים, אבל הוא לא הלך משהו. נו, אתם עדיין לא יודעים את החוקים? *תלונה* הנה זה:
כל אחד ממציא דמות של דיג'יגורל וכותב אותה כאן, כולל פרטים כגון שיער, עיניים, גיל, שם מלא, ארץ, רקע קצר ופרטים על הדיג'ימון כולל מראה, דרגה, שם והתקפה. ואנשים, זה לא הדיבוב האמריקקי פה. *תלונה* -.- אם אתם רוצים דיג'יגורל יפני, כדאי שיהיה לו שם יפני.
פעם בכמה זמן אני פותח שרשור למשחק ואתם מגיבים בו בשם הדמויות שלכם, ורק בשם הדמויות שלכם. אתם לא יכולים להגיד שום דבר על דמות של מישהו אחר, אלא אם הוא אמר את זה עליה קודם. *תלונה*
כל שאר הדמויות שהן לא אתם, משוחקות על-ידי.
הימנעו מדיבורים מחוץ לדמות, ואם אתם ממש חייבים אתם כותבים את הדברים האלה בסוגריים מרובעים, להלן: [], בתוכם את המילה מל"ד, להלן: "מחוץ לדמות", ואז את מה שאתם רוצים להגיד. *תלונה*
הש! תת! פו! למען השם, הפורום הזה נמצא במוות קליני כבר יותר מדי זמן ולמרות שזה רעיון מפגר למשחק מפגר (*תלונה*), זה הרעיון הכי טוב שיש לי עכשיו, ובלי שחקנים הוא לא יעבוד. צריך שכולכם תשתתפו אם אתם רוצים להקים את הפורום הזה על הרגליים, במקום לבכות כל היום על כמה זה הבית שלכם כשהוא בתקופת הבצורת החודשית הקבועה שלו. *תלונה* אורנית, גם את יכולה לשחק. לא צריך להכיר את הסדרה מלבד הרקע שאני אתן, ואת יכולה להמציא דמות חדשה לגמרי (אם יש לך בעיה, תראי איך אחרים יוצרים את הדמויות שלהם ותעשי כמוהם), וזה משחק די כיפי ומהנה, מניסיון. אין אפילו מה ללמוד, ובאמת צריך שחקנים כי יש לנו מחסור באנשים וכל הפורומים עושים משחקי תפקידים לעצמם ורק אנחנו לא!!! >_______________<. *תלונה* *תלונה* ואם לא בא לכם לשחק, אז...אז סתם כתבתי את כל זה. >_< *תלונה* בהודעה הבאה אני אכתוב את הרקע לסיפור. אם אתם קוראים את ההודעה הזו ועדיין לא סיימתי את הקודמת, חכו! *תלונה* אה, קסו... הפורום המכוער הזה מכריח אותי לשבור שביתה... *תלונה*
אני חושב שכבר ניסינו פעם משחק תפקידים, אבל הוא לא הלך משהו. נו, אתם עדיין לא יודעים את החוקים? *תלונה* הנה זה: