kimitachi wa baka dakara

kimitachi wa baka dakara

אני חושב שכבר ניסינו פעם משחק תפקידים, אבל הוא לא הלך משהו. נו, אתם עדיין לא יודעים את החוקים? *תלונה* הנה זה:
כל אחד ממציא דמות של דיג'יגורל וכותב אותה כאן, כולל פרטים כגון שיער, עיניים, גיל, שם מלא, ארץ, רקע קצר ופרטים על הדיג'ימון כולל מראה, דרגה, שם והתקפה. ואנשים, זה לא הדיבוב האמריקקי פה. *תלונה* -.- אם אתם רוצים דיג'יגורל יפני, כדאי שיהיה לו שם יפני.
פעם בכמה זמן אני פותח שרשור למשחק ואתם מגיבים בו בשם הדמויות שלכם, ורק בשם הדמויות שלכם. אתם לא יכולים להגיד שום דבר על דמות של מישהו אחר, אלא אם הוא אמר את זה עליה קודם. *תלונה*
כל שאר הדמויות שהן לא אתם, משוחקות על-ידי.
הימנעו מדיבורים מחוץ לדמות, ואם אתם ממש חייבים אתם כותבים את הדברים האלה בסוגריים מרובעים, להלן: [], בתוכם את המילה מל"ד, להלן: "מחוץ לדמות", ואז את מה שאתם רוצים להגיד. *תלונה*
הש! תת! פו! למען השם, הפורום הזה נמצא במוות קליני כבר יותר מדי זמן ולמרות שזה רעיון מפגר למשחק מפגר (*תלונה*), זה הרעיון הכי טוב שיש לי עכשיו, ובלי שחקנים הוא לא יעבוד. צריך שכולכם תשתתפו אם אתם רוצים להקים את הפורום הזה על הרגליים, במקום לבכות כל היום על כמה זה הבית שלכם כשהוא בתקופת הבצורת החודשית הקבועה שלו. *תלונה* אורנית, גם את יכולה לשחק. לא צריך להכיר את הסדרה מלבד הרקע שאני אתן, ואת יכולה להמציא דמות חדשה לגמרי (אם יש לך בעיה, תראי איך אחרים יוצרים את הדמויות שלהם ותעשי כמוהם), וזה משחק די כיפי ומהנה, מניסיון. אין אפילו מה ללמוד, ובאמת צריך שחקנים כי יש לנו מחסור באנשים וכל הפורומים עושים משחקי תפקידים לעצמם ורק אנחנו לא!!! >_______________<. *תלונה* *תלונה* ואם לא בא לכם לשחק, אז...אז סתם כתבתי את כל זה. >_< *תלונה* בהודעה הבאה אני אכתוב את הרקע לסיפור. אם אתם קוראים את ההודעה הזו ועדיין לא סיימתי את הקודמת, חכו! *תלונה* אה, קסו... הפורום המכוער הזה מכריח אותי לשבור שביתה... *תלונה*

נו, שיהיה:

עשור חלף מאז התחולל הקרב הגדול האחרון בין העולם הדיגיטלי לעולם האמיתי, ובו השמידו דיג'יגורלים מרחבי העולם את מאלומיוטיסמון, האימה המהלכת. השער נסגר לתמיד. האמנם? השער נפתח, הגבול נפרץ, העולמות מתנגשים פעם נוספת, פעם שלישית. השנה היא 2012, החודש הוא ספטמבר, שלושה חודשים לפני ה-21/12/2012, תאריך השמדת העולם על-פי נבואות המאיה העתיקות, ונראה שהנבואות עומדות להתגשם: הראשון באוגוסט: הילדים הראשונים נעלמים, והדיג'ימונים הראשונים מופיעים. החמישה-עשר באוגוסט: גורילאמון הורס את גשר שער הזהב שבלוס אנג'לס. העשרים ואחד באוגוסט-הזעזוע הראשון: הרי געש רבים על-פני כדור-הארץ מתפרצים בו זמנית, האירוע גובה מיליוני קורבנות בנפש. השלושים באוגוסט: גארודאמון מופיע מעל העיר ניו דלהי וגורם לבהלה. ילדים נוספים נעלמים. השלושה-עשר בספטמבר: סלע גדול נוחת על בניין הפרלמנט הגרמני בברלין, ערפל כבד עוטף את טוקיו ויוקוהאמה ולונדון עולה באש במשך שבוע. העשרים ואחד בספטמבר-הזעזוע השני: רעידת-אדמה מסיבית מזעזעת את שש היבשות, הקרחונים נמסים והשמיים רושפים אש וברד. משהו רע מתרחש בכדור-הארץ... אתם הילדים הנעלמים, נחטפתם מן העולם האמיתי בידי כוח מסתורי ומצאתם את עצמכם בעולם סיוטים חשוך הנשלט על-ידי כוחות האפלה. רחוקים מהבית ומלווים רק ביצורים המכונים "דיג'ימונים", עליכם לעצור את הכוח העתיק שהתעורר במעמקי העולם הדיגיטלי, ואשר מאיים על שלום העולמות. האם תספיקו לעשות זאת עד העשרים ואחד בדצמבר, הזעזוע החמישי? האם אתם יכולים להציל את העולם בשלושה חודשים? זה הרקע. המשחק מתרחש בסוף ספטמבר של 2012, בעולם דיגיטלי אפל ושחור יותר ממה שהכרתם: שמיים שחורים, עצים עירומים מעלים, נהרות כהים ודיג'ימונים מסוכנים יותר מאי פעם. זה העולם הדיגיטלי שלא רציתם להכיר. שרשרו לכאן את הדמויות שלכם, רק את הדמויות, בלי להכניס אותן לתוך המשחק. ברגע שיהיו מספיק שחקנים אני אתן את סצינת הפתיחה ואתם תמשיכו משם, ואם מישהו ירצה להצטרף מאוחר יותר, אכניס גם אותו. קחו לכם כמה ימים בשביל זה. ואם יש בעיה אישית או שאתם רוצים לתאם משהו איתי מבלי שכל האחרים ידעו, שלחו מסר.

Digi Lista

New member
כבוד העורך דין...

כמות כזאת של תלונות כבר מזמן לא נשמעה במעוננו הקט בשולי הפרדס,מלבד לברך על היוזמה ולהזכיר לך שבמקרים מסויימים מותר להפר שביתות בעיקר כשמדובר בפיקוח נפש הדוחה כול החלטה קודמת,קובע בין המשפט כי תלונותיך מקובלות אך עקב נסיונות שונים לשנות הריני מקבלת את ההחלטה לבצע את משחק התפקידים בתקווה כי יזכה להצלחה גדולה ולריבוי משתתפים
בברכה,כבוד השופטת
אני אתחיל...אני לא רוצה דיג'יגורל יפני,אני פטריוטית ורוצה שהוא יהיה מישראל ויקראו לו גד לכבוד הילד שאני הכי קשורה(
וזה הדדי...) אליו בבית ספר (האמא סיפרה לי שבתנ"ך 'גד' פירושו מזל,באנגלית אנחנו יודעים מה פירוש גד ובעיקרון הילד נולד בכלל עם שם אחר ובמשך שנה קראו לו בשם המקורי עד שהם הלכו לאיזה רב שהמליץ להם לשנות את השם ובגלל שהם משפחה של דתיים הם שינו),התלבטתי בין עוד כמה כולל השם של אחי הקטן והמתוק אבל החלטתי שגד יבחר,מה גם שהשבוע יש לצוציק יום הולדת 8 ואני בטח אשגע אותו קצת(בניגוד כמובן לשאר הימים בהם אני רק עוברת במסדרון והוא שם צרחה לסמן שהוא קלט אותי ואז אני מתקרבת לחבק אותו ואנחנו לא יכולים להיפרד והוא גם עושה לי סצינות קנאה כשאני מתקרבת לילדים/אנשי צוות אחרים,כולל לאחותו הקטנה כשהייתי אצלהם בבית).... שם:גד (ואני אמנע משם משפחה,כמו מדונה) שיער:חום עיניים:חומות צבע עור:שחום כזה גיל:8 תכונות אופי:חייכן,שמח,ילד כובש למרות שהוא לא מדבר ממש אפשר בהחלט להבין אותו,הוא הולך בהליכון,מחזיר המון אהבה(מלבד לאמא שלו,אותה משום מה הוא לא מכבד),מוחא כפיים,אוהב לשחק ולהפעיל הרבה אנרגיות,ילד חכם עם פרצוף כול כך מתוק שאי אפשר לכעוס עליו בכלל ובמקום כעס הוא מקבל חיבוקים והוא משחק על הקטע הזה,הממזרון... ארץ:ישראל האמת שאני קצת מפחדת להשתמש בילד מוכר בשביל הסיפור,מקסימום אני אחליף לדמות לגמרי דימיונית באמצע... הדיג'ימון שלו: אימפסטטנמון,הדיג'ימון האולטימטיבי שלי כבר שנים. מראה: אימפמון מעורב במשהו שדומה לי
. דרגה: אלוף. גדילה:מגה-אימפסטטנמון,אימפסטטנמון מתובל. מתקפה: אקדח מים קטלני שבמצבים שונים יכול גם להקפיא או לחילופין להפוך למים רותחים שעושים כוויות קשות ובמקביל יכולת שליטה בטבע לצורכי פגיעה למשל הרמת ענפים ישירות לאויבים וקוצים חדים... נראה לי שזהו בינתיים...מקווה שיהיו הרבה משתתפים והמרעיון יצליח

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

בסדר, התקבלת. אם תרצי להחליף באמצע שלחי לי מסר ונמצא דרך לשחרר את הדמות הזו מהמשחק. היא לא יכולה סתם להתפוגג.
אגב, אני צריך גם את צורות התינוק והאימונים שלכם, אז תנו גם אותם.

strawberrys

New member
אוקיי...

שם: אוליבר גיל: 14(אני מקווה שזה לא גדול אם מדי..אם כן אפשר להוריד ל12) שיער: גינג'י בתספורת פטריה. צבע עיינים: חום ארץ: דנמרק רקע: יש לו שתי אחיות גדולות. אחת גדולה ממנו בשש שנים והשניה בשמונה שנים. אביו משרת בחיל האוויר הדני ואמו עורכת דין. אופי: הבחור הציני, אוהב לשמוע מטאל, מתעניין בטיסנאות. דיג'ימון: זאוסמון - דיג'ימון בעל מראה של דינוזאור קטן, בצבע ירוק בהיר, בעל ארבע קרניים כחולות. מתקפה: קרני יופיטר- חצים כחולים זוהרים הנורים לעבר היריב ומשתקים את האזור הפגוע. גדילה: קורנוסמון- דיג'ימון דמוי קרנף גדול, בעל עור בצבע ירוק בהיר ושריון כחול. קרניים בצבע כחול זוהר. מתקפה: טבעות סטורן- טבעות לייזר הנורות לעבר היריב ומסוגלות להתפוצץ או להיכרך סביבו (סביב היידים, הרגליים, זנב או צוואר) ובכך להקשות על פעילותו.

chi12

New member
עדין מחפשת שם בעיברית...

שם: חולמנית והבה (פעם חיפשתי שם משפחה חמוד בספר טלפונים, זה מה שמצאתי), אבל כולם מכנים אותה חול. גיל: 12 מראה חיצוני: עיינים חומות קטנות ונוצצות, פה קטן שחיוך תלוי בו בקביעות בלי שום סיבה, שיער קצר חלק בצבע אפור חום תלוי מאיפה מביטים. אופי:רחפנית, אומרת לפעמים דברים בלי קשר, חייה בעולם החלומות, דמיון מפותח, כישרון להמציא דברים, חכמה. מקום מגורים: באר מנוחה (איפה שהוא בדרום) בא"י. רקע: היא גרה בישוב נידח בדרום ולכן היא ממציאה לעצמה עולמות שלמים, לפי הסיפורים שלה מכשפה כישפה אותה כשהיתה ילדה קטנה שכל פעם שהיא תתנהג לא יפה השיער שלה יהפוך לאפור, ומאז אותו יום היא מנסה להיות רק ילדה טובה שאם המכשםה תראה אותם יום אחד היא תחזיר את שערה לצבע מסוים שכל פעם היא משנה אותו לפי המצב רוח. דיגימון: טירון: ספוגימון, למעשה זה ספוגית בצבע כחול אלסטית אבל אם תשאלו אותה אז תגלו שהיא בכלל אוסף של אטומים.. אימונים: פחימון קופסאת צבע שכל הזמן משנה את צבעה מתקפה: יריקת צבעים. מגה: מורעלימון למעשה זהו גז מחליף צבעים, מתקפה: נשיפת רעל גורמת לאויביו (לא תמיד רק להם) להיחנק ולהתבלבל. מגה על: פאנימון, לא ניתן לתאר אותה כי היא כל הזמן מחליפה את צורת גופה, אבל בכל זאת היא אוהבת להראות כמו אדם רגיל. מתקפה: זריקת אברים, ולפעמים בגלל שהיא משנה את גופה היא יכולה לשרוד בכל מיני תנאים משונים.

chi12

New member
מצאתי שם

בנוגע לדרגות אין לי מושג מה הם אז זה כנראה על.

הדרגות הן:

תינוק אימונים טירון אלוף על מגה אז כנראה שבשני האחרונים שלך התכוונת לעל ומגה. גם לא חייבים להוסיף אותם עכשיו, זו רק ההתחלה.
עכשיו, בקשר לדמות שלך. היא מאמינה בסיפורים שלה?

chi12

New member
כן, הם אמיתים עבורה.

תינוק- ספוגימון אימונים- ג'לימון סתם רכיכה מגעילה שעושה בועות טירון- פחמון אלוף-מורעלימון יש לי דמות מצחיקה.

אין לי בעיה להתחיל עם שלושה, ואפילו

לסיים עם שלושה, אבל שמעתי מכל מיני כיוונים "אולי" ו"אולי". אני לא אלחיץ אתכם עכשיו, אבל כל מי שאפילו רק שוקל להשתתף, שיציין את זה כאן, רק כדי שאני אדע כמה שחקנים אולי יהיו, בסופו של דבר, ולכמה עוד צריך לחכות.

לא נורא, חיננית.../images/Emo13.gif

אפשר לשחק גם עם שלושה דיג'יגורלים, ואני יכול להוסיף אחד משלי. וגם תמיד יכולים להצטרף עוד שחקנים באמצע. ואורנית, לא נורא. אם המחשב שלך לא בסדר, אולי באמת לא כדאי. הדמות שלך תהיה תקועה אם לא תוכלי להיכנס לפורום במשך הרבה זמן.
ליסטה, מיתר, חיננית, רוצות להתחיל ככה?

chi12

New member
אני רוצב כבר להתחיל

חוץ מזה שזה סתם כיף לכתוב לא!! כמו שכיף לצעוק את זה בעולם האמיתי. רגש מוגזם זה דבר מצחיק.

למעלה