"kindle fire HDX 8.9

רנדל1

New member
"kindle fire HDX 8.9

לאחר מספר שיטוטים באמזוון ראיתי שעכשיו יש דגם חדש ששמו "kindle fire HDX 8.9. בסרטון שמציגים את המוצר מראים שאיכות התמונה שלו טובה, שהוא דק, אפשר לראות בו סרטים וסדרות וכו', אבל כמעט ולא הראו את הממשק של הספרים, שעם כל הכבוד לכל שאר הדברים זו הסיבה שהחלטתי לקנות קינדל. אז רציתי לדעת אם הוא ממלא את הדרישות שלי:
-מבחר של כל הספרים באמזון
-תאורת לילה
-מילון אנגלי-עברי (או אפשרות להתקנת תוכנה למילון אנגלי-עברי)
-ניתן לחפש בו מילים ספציפיות (כבר קרו מקרים ששכחתי היכן דמות שולית כלשהי הופיעה/אוזכרה ).
והאם כדאי לי לקנות במקומו את הדגם הקודם "kindle fire HDX 7, כי המחיר שלו קטן ב150$ בערך אך הגודל שלו לא נראה לי מספיק גדול. האם ההבדל בין הגודל משנה הרבה (ואני מוכן להוסיף את הסכום כסף אם יש הבדל מורגש)?

אכמו

New member
אם המטרה לקרוא ספרים

השאלה למה לקנות קינדל פייר ולא קינדל paperwhite. הפייפרווייט הוא קורא ספרים, בגודל של ספר כיס, עם מסך שמותאם ספציפית לקריאת ספרים וימלא את הדרישות שציינת, אם כי אין לי מושג לגבי מילון אנגלי עברי (והוא זול בהרבה מהפייר, כמובן). הפייר הוא טאבלט, שמאפשר לעשות גם דברים אחרים, הוא גדול יותר וימלא את כל הדרישות שציינת, אבל המסך שלו לא נועד ספציפית לקריאת ספרים (והאמת שאם כבר קונים טאבלט, כיוון שמישראל אי אפשר להתחבר לשירותים של אמזון שהפייר מציע ושהם עיקר המשיכה שלו, לא חושבת שיש סיבה לקנות דווקא אותו, יש טאבלטים אחרים יותר טובים, לא מבינה גדולה בזה אבל ככה הבנתי).

avivs

New member
חשוב גם לזכור...

כשקוראים ספר לאורך זמן זה מבזבזב את הסוללה של הטאבלט, שלא בנוי לעבודה ללא הפסקה לאורך זמן.
אתה תמצא את עצמך מטעין את המכשיר פעם ביום/יומיים.
&nbsp
הקינדל הרגיל נועד לספק כחודש + של קריאה בין טעינות.

D O 7

New member
אתה צריך להחליט מה אתה רוצה - קורא ספרים או טאבלט

אם אתה רוצה קורא ספרים - אז לך על הפייפרווייט.
אם אתה רוצה טאבלט - קח בחשבון שכל מה שמיוחד בקינדל פייר לא זמין בארץ, וכנראה עדיף לקנות טאבלט אחר.

רנדל1

New member
קניתי בסוף kindle paperwhite

גם מפני שהשימוש העיקרי שרציתי לעשות בקינדל, זה ספרים, וסרטים וסדרות אני ממילא מעדיף לראות על מסך שהוא יותר גדול מ-8 אינץ. ואכן גם לפי סרטון הומצר ניתן לראות שספרים הוא לא מראש מעייניו.
סיבה נוספת היא שהמחיר של הקינדל פייר עם המכס, המשלוח ושאר הדברים הרקיע ל-2400 ש"ח, מחיר שאני ממש לא מוכן לשלם למוצר שגם ככה בקושי מספק את הסיבה שבגללה רציתי לקנות קינדל.
בכל מקרה תודה שעזרתם לי לגבש את ההחלטה. אני מקווה שגם יהיה אפשר להתקין מילון אנגלי-עברי בקינדל, משום שאני רק בתחילת דרכי בקריאב באנגלית ושמעתי שהקינדל מאד מסייע. אגב האם אפשר להביא את הקינדל למעבדת מחשבים שיתקינו את המילון אנגלי-עברי, משום שאני לא כל כך מתמצא בענייני תוכנות למיניהן?

דיאנה1

New member
כן אפשר להתקין בו מילון אנגלי עברי

וזה ממש פשוט, לא צריך טכנאי. יש רק בעיה, אצלי לפחות, שבמילון סדר המילים הפוך וצריך לקרוא את המילים משמאל לימין, למרות שבתוך כל מילה האותיות בסדר הנכון. זה לא מפריע אחרי שמתרגלים.

למעלה