KING BEE

Coon Jew

New member
KING BEE

בדיסק האוסף של שירים שלא הוצאו, יש את השיר הזה..ורשום שהוא נכתב בשנת 1957..אז כנראה שזה גרסת קאבר, אם כן, של מי..ואם למישהו יש עוד פרטים מאוד אשמח לשמוע לגבי השיר..

melancholy man

New member
באיזה אוסף זה מופיע?

(כלומר מה שמו, כי אאל"ט, ההקלטה הזאת לא יצאה באופן רשימי על ידי הלהקה, אלא צורף לספר: Syd Barrett - Fish Out Of Water יחד עם השיר Lucy Lee In Blue Tights). בכל מקרה, מדובר באחת ההקלטות הראשונות ממש של הלהקה, עוד לפני ששמה היה באופן רישמי פינק פלויד, עם בוב קלוז כגיטריסט מוביל לצד בארט. השיר הוא בלוז ישן של Slim Harpo שהופיע בתקליט לראשונה ב 1957. אחלה שיר אגב.

Coon Jew

New member
כן! על זה אני מדבר..

זה מופיע באוסף שנקרא Singles and other rare songs יש באוסף עוד הרבה שירים מעולים שלא נכנסו לאף אלבום

סלע 1

New member
צ'יף, האם יותר לי

האם יותר לי להביע את דעתי באשר להיבטים המוסריים, האתיים והחברתיים של הפרת זכויות יוצרים בהקשר של הופעות חיות והקלטות שלא שוחררו - או שמא הבעת דיעה זו, שעשויה להתפרש כעידוד להפרת זכויות יוצרים היא לדעתך בניגוד לתקנון תפוז?

Coon Jew

New member
סליחה טעות חמורה שלי!!

זה לא מופיע באף אוסף, פשוט ראיתי את זה ברשימה הנקראת כך..באינטרנט...אני מאוד רוצה להשיג את השירים הלא מוכרים שמופיעים ברשימה הזאת, אבל חוץ מכמה שירים שאפשר לשמוע בrelics אני לא יודע איפה אוכל למצוא אותם, למשל את הקטע האינסטורמנטלי "הוליווד"- רשומ שגילמור כתב אותו ומעולם לא שמעתי עליו...

אל תאמין לכל מה שאתה קורא ברשת

יש הרבה מידע מוטעה שמסתובב. שירים כגון King Bee ו-Lucy Leave הנ"ל, לא יצאו מעולם באופן רשמי (חוץ מאשר בסינגל שצורף לספר האיטלקי), ואי אפשר לכן להשיגם באופן רשמי וחוקי.

Coon Jew

New member
ולא ניתן לרכוש...

סינגלים כמו ארנולד ליין למשל בצורה חוקית איפשהו?

כן, אצל אספנים

הסינגל יצא בשנת 1967, ובידי אספנים יש עותקים שלו. אבל בשביל מה? יש אותו ב-Relics. ארנולד ליין והסינגלים האחרים יצאו באופן חוקי, ורובם נגישים כיום. לעומת זאת, King Bee ו-Lucy Leave לא יצאו באופן רשמי - זה היה דמו שהלהקה הקליטה לפני שחתמו על חוזה ההקלטות עם EMI.

flowerboy69

New member
ארנולד ליין

ללא עטיפה עולה כ 100 פאונד.עם עטיפה בסביבות אלף...

toao

New member
נדמה לי שמצאתי מקום בו השיר מופיע..

תחת השם Interstellar Overdrive: The Alternate Masters '66-'68 [Columbia Bootleg]: http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&token=ADFEAEE57F1FDC47AA7320C9972B4CCCBB7DFE10FE54FB8212210456D3B82D469F2320B869EC8A81B6E577B066ADFF2EA11606D9C9E75CFCDB764C40&sql=10:pkq67ul020j3 האם יש איזשהו סיכוי שמדובר בהוצאה חוקית? ועוד כזו שניתן להשיג? (מצד שני, זה בוטלג
)

כפי שנאמר

השיר לא יצא מעולם באופן רשמי. זה היה דמו בלבד. מלבד הדיסק האיטלקי (שיצא באופן סמי-חוקי בגלל פירצה בחוק האיטלקי באותם ימים), אין שום הדפסה רשמית של השיר.

toao

New member
../images/Emo10.gif

כבר התחלתי לפתח ציפיות... טוב, תודה בכל אופן

ציפיות יש לפתח לגבי אנתולוגיה

מקיפה של הלהקה, שתכלול גם את השירים האלו. אבל כפי שהדברים נראים כרגע - איחור של 3 שנים בהוצאת ה-DVD של PULSE; סירוב להוציא את הקלטות ה-BBC - אנחנו לא נראה אנתולוגיה כזו בעתיד הנראה לעין.

למעלה