KING CRIMSON RULES DUDES ! :)

WinterSunrise

New member
KING CRIMSON RULES DUDES ! :)

טוב לכל הג´אזיסטים המתיימרים להיות רק ג´אזסיטים שרוק זה מעל לרמתם אני מבקש מכל אחד שיתן צ´אנס ללהקה הזאתי כי אומרים אפילו שהם ירבבה קצת ג´אז עם רוק ותאמינו לי זה רק מראה לכל הסנובים הג´זיסטים שיש להקה שיכולה לעשות "דברים מפותחים" כמו הג´אזיסטים

OBZ

New member
חברי - תוותר

אני כבר התווכחתי עם הרבה אנשים על זה יש אנשים שחושבים ככה ויש שככה וזהו

yoss!

New member
לפחות תמליץ שנדע על מה מדובר!

ולמה אתה חושב שאוהבי הג´אז אינם מכירים את קרימזון? איני מכיר כמעט אוהב ג´אז אמיתי שלא חרש את אלבומיהם של קרימזון. אלבומם הראשון יצא ב69 ונחשב אחד החשובים ברוק מתקדם:in the court of the crimson king עד 73 הוציאו עוד שלושה אלבומים מומלצים לא פחות בינהם lizard & islands ב73 הצטרף ביל בופורד המתופף של יס ולדעתי אלבומיהם הפכו ליותר מתקדמים והוציאו עוד שלושה אלבומים ענקים שהאחרון שבהם נקרא red ויצא ב 74 לאחר 74 הלהקה התחילה להסתכסך וכמעט ולא הוציאו אלבומים ברמה של עד 74 למרות שניתן למצוא פה ושם. אך מ 69 עד 74 כל אלבום שלהם פגז.

OBZ

New member
יוסי , הנעיין הוא ש....

שאני מבין שיש המון להקות פרוגרסיב חדשות משנות התשעים ואילך - כל מיני דברים מאירופה גם , וגם איזו להקת פרוג ישראלית היתה שנקראה "פרווה חמה" אבל כל הג´אזיסטים מתגאים בבקיאותם בפרוג הסבנטיז ומסתפקים בזה כשיש עוד המון חומר טוב (אפילו יותר) חדש וטרי מתרוץץ בעולם היום. אני לא מכיר את רוב הלהקות החדשות אך תמיד מתעניין ונכנס לפורום רוק מתקדם לראות מה המצב. אבל הכל שטויות!

WinterSunrise

New member
יוסקלה חביבי כפרה עליך

סתם סתם אני מבסוט שיש בן אדם שיודע הרבה על קרימזון ולא מתיימר לאהוב רק את התחום האהוב עליו ביותר אלא להפתח לעוד סוגי מוזיקה ! :)

V.W

New member
למה אתה חושב שמי שנמצא פה

שומע רק ג´אז ובלוז אתה יכול גם להגיד שמי שנמצא בפורום רוק ומטאל שומע רק רוק ומטאל ומי שפורום רוק מתקדם שומע רק רוק מתקדם וכן הלאה...

yoss!

New member
אי אפשר להכיר את הכל. ויש גם העדפות

הפלוס הגדול במוסיקה שאפשרי ללכת לאיזה שנה שתבחר רוצה עכשוי? לך רוצה מהעבר? לך לא צריך לכעוס גם על העדפות אישיות בטח לא לקשר סנוביות לבחירה אישית לפעמים נכנס אדם לזרם מוסיקאלי מסוים ונסחף עם הזרם. בעבר הרוק סחף אותי קשה ובימים מסוימים גל חדש. היום מה שסוחף אותי הכי הרבה זה ג´אז ואסחף בלי שום נקיפות מצפון על שאיני מת על מה שעושים היום. ואני בהחלט מנסה להכיר. ג´אז טוב יש עכשוי .אך בקשר לרוק איני יודע אם יש להקה היום ברמה של קרימזון או ג´נטל ג´יינט.

greblin

New member
איזה בולשיט!!!

נראה לך שכל הג´אזיסטים סתומים עם המוסיקה שלהם ולא שומעים שום דבר אחר ולא פתוחים לכלום? איזה שטויות, אני לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת ומה אתה תוקף את הג´אזיסטים. אני בתור גיטריסט ג´אז נטו אומר לך שאני התחלתי עם רוק, והרבה רוק, ואני שומע הרבה מאוד רוק על כל סוגיו, למרות שאני מעדיף פיוז´ן ופרוגרסיב, אבל נגינתי ואני עדיין מנגן רוק. (אבל אני מעדיף שלא). ורוב הגיטריסטים שאני מכיר התחילו עם רוק, ומנגנים ג´אז, ומנגנים הרבה פיוז´ן - ג´אז רוק. שילוב בין השניים. רוצה המלצות? Scott Henderson Allan Holdsworth Alain Caron וכל הסקסופוניסטים של הג´אז המודרני. אז לפני שאתה תוקף עם "עובדות" תיפתח את הראש.

OBZ

New member
בכלל לא בולשיט

לא נראה לי שבאמת צריך לעשות הכללות אבל אני פגשתי לא מעט ג´אזיסטיים שכן צרי אופקים זה שאתה פתוח זה אחלה אבל יש גם הרבה מאד שלא - אז אל תכעס כי יש ביסוס לאמירות של מר WINTERSUNRISE

greblin

New member
כי מעצבנות אותי הכללות כל כך טפשיות

כמעט כל גיטריסט ג´אז היה פעם גיטריסט רוק. אי אפשר לקום בבוקר ופתאום לנגן ג´אז, אז כמעט כל הגיטריסטים לומדים קודם כל רוק, אז לפני שהוא עושה כאלה הכללות ותוקף ג´אזיסטים מוכשרים, שיפתח את הראש ולא יהיה סגור באיזה דעה טיפשית בגלל איזה ג´אזיסט מתנשא. ואני אומר את זה בתור ג´אזיסט

V.W

New member
התכוונתי למחוק

בגלל ההכללה האינפנטילית הזאת אבל אני חושב שקיבלת מספיק תשובות שגרמו לך להבין שזה היה אינפנטילי בטירוף להגיד את זה ועוד משהו הייתי מבין אם זה היה תגובה למישהו שאומר שרק ג´אז שווה משהו, אבל אתה סתם בא ואומר את זה פה בלי שום סיבה הגיונית ודבר אחרון, מן הסתם קרימזון משלבים גם ג´אז וקלאסי זה ההגדרה של רוק מתקדם באופן כללי...

greblin

New member
ואם אתה מדבר כבר על לפתוח את הראש..

אז בתור אחד שמדבר על לפתוח את הראש ולא להתמקד במשהו אחד, למה אתה מתמקד בקינג קרימזון? יש עוד להקות בסגנון הזה, הן לא שולטות? אני לא מבין את זה.

greblin

New member
תודה אחי ../images/Emo98.gif

כבר חשבתי שאני המטורף היחיד פה שמגיב ככה

OBZ

New member
אתם מעוותים הכל

אין לי מושג למה התכוון הבחור אבל הוא הזכיר את קינג קרימזון - זה אומר שהוא לא אוהב להקות אחרות?? הוא פשוט בהודעה הזו המליץ עליהם - למה אתם אומרים שהוא לא פתוח?? ותכירו בעובדה שיש אנשים שסגורים למוזיקה אחרת והבנאדם בסך הכל הפנה את ההודעה לאנשים האלה - אם אתם לא האנשים האלה תתעלמו וההודעה וזהו מה אתם מדברים על למחוק הודעות כל הזמן - בסך הכל הבעות דעה אתם ממש מעצבנים - ולחוצים = כולה פורום - ובסופו של הדבר יש אמת מסיומת בדבריו של הבחור - אז חאלס

greblin

New member
זה לא נכון

כי הוא דיבר אל כל הג´אזיסטים, ואני מניח שהוא אמר את זה על סמך כמה ג´אזיסטים שהוא מכיר שהם עם אופי כזה, אבל זאת הכללה רחבה מדיי, ולדעתי ממש ממש לא נכונה

OBZ

New member
אתה פשוט קטנוני ומעצבן

רד מזה כבר אוקי - אז השתמש במילה "כל" תחשוב מה שבא לך = ממש לא איכפת לי (אה כן - אהההה ואני אומר את זה בתור גיטריסט......)

greblin

New member
אתה סניגור על שטות.

אולי אתה רוצה להיות המלאך הטוב אבל תחשוב לפני שאתה כותב

למעלה