king of the greeny boards!!

shipper heart

New member
king of the greeny boards!!../images/Emo99.gif

ווווווואיייייייייייייייייייי איזה מדהים....חחח אני בהלם מכמה שמתאים להארם החליפת טיסה...לא שמתי לב לזה מספיק עד עכשיו....הוא לא נמצא בפלייט סוט מספיק...
סופסוף גאני הגיע...חחח הוא כזה מצחיק... אני אוהבת את הדמות שלו נורא...הוא תופס את המקום של הארם *לכמה פרקים הקרובים* בתור זה שמעצבן את האדמירל חיחי.... באקסטון עיצבן...אבל הוא פסדר...פרק הבא הוא יותר נודניק משאפשר לתאר... המשפט של מאק/בראמבי עצבן ועוד יותר זה שהיא קונה לו חצי פיצה!!! זה החצי של הארם!!! יו טרייטור!!!! גרר אניוויס..."knock knock knock" הארם וסקייטס הרגו אותי!!
אוףף למה הוא לא נשאר ביחידה עוד כמה פרקים?! זה מעט מדי....גרר....חחח מחר רולס אוף אינגייג'מנט...פקר פחות טוף....אבל עדיין זה פרק נחמד...הקטע הוא שרואים יותר מדי ברמבי אבל יש כמה קטעים טובים של הארם ומאק...חחח חמוד(ים)
חחח בכולופן-אין בצפר

j a g f r e a k

New member
פאפי ../images/Emo6.gif

כן, זה היה פרק יפה אבלללללללל אין קטעים של הארם ומאק בכלל.. למה הם לא מדברים בטלפון????????? פור גוד סייק.. אולי אני קצת משוחדת לגבי העונה החמישית אבל לפי דעתי היא העונה הכי לא מוצלחת, ראיתי אותה כבר פעמיים, ומה אני אגיד לכם פשוט זו העונה הכי לא אהובה עלי. למרות שאני אראה אותה שוב כי זה עדין הארם ומאק למרות שמיק נתקע שם כמו אני לא יודעת מה. אבל איזה מגניב הכינוי של הארם: "פאפי".. הרג אותי.

omer landau

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

הזוג רוברט וסימס קצת תלושים מהמציאות ולמה היא שומרת את השם משפחה שלה העונה החמישית באמת ממש יפה אני אוהב את הקטעים שהוא טס תחילת הפרק אתמול היה שהוא נוחת בלילה וזה היה בדיוק אותו קטע רק שהם הורידו את הקטע שהוא לא רואה טוב חשבתי לעצמי שיטטטטט שוב שידור חוזר כי לא ידעתי אם הם יתחילו לשדר מיד את החמישית פאפי אכן קורע היה מגניב גם הקטע עם הדלק (*משתלב)

shipper heart

New member
עזבו מפאפי ממחר הוא האמר!!!!

ואני דווקא אוהבת את העונה...נכון מיק תקוע רצח ובומרנג למרות שזה פרקים מדהימים הם די מעצבנים בסוף *גרר* אבל אני דווקא אוהבת את זה... אבל עונה 6 רולז!

omer landau

New member
נכון !!!!!!!!!!!!! היה עכשיו את הפ

הפרק רוסיה באהבה וזה מחולק ל2פרקים ראיתי את הראשון מלא אבל את השני מזמן מזמן מזמן שהוא שודר לפני חודש פחות או יותר בערב אז הייתי בגדנע ומחר אם אין שביתה אני מסיים ב15:10 וזה ממש מבאס למרות שאני כבר יודע מה קרה אבל זה פרק יפה כל כך שאלה גם!!!! אם התמונה צולמה ב1980 ואז הוא ברח רק אז הוא יכל להתחבא אצל הזאתי שילדה את אח של הארם אז באיזה שנה צולמה העונה השישית ????? כדי לראות אם זה הגיוני פחות או יותר או באיזה שנה בסדרה מתרחשת העונה השישית

shipper heart

New member
בוא נראה

עונה ראשונה- 95/96 עונה שניה-96/97 עונה שלישית- 97/98 רביעית- 98/99 חמישית- 99/2000 שישית- 00/01 (רק כדי לבדוק) שביעית-01/02 שמינית-02/03 תשיעית 03/04.. יאפ עונה 6 זה 2000-01

omer landau

New member
אז הגיוני שאח שלו פחות או יותר

בן עשרים נגיד אם אבא שלו ברח ב1980 הקטע שאולי הוא לא ברח אני לא זוכר את רוסיה באהבה שתיים ראיתי אותו מזמןןןןןןן בסטאר

איזה פרק נחמד ומשעשע../images/Emo70.gif

באקסטון, פשוט לבעוט לו בשיניים הישרות והלבנות שלו, כמה עמוק בנאדם יכול לסבול עם מקל בתחת
, כשבאד אמר שהארייט מחליפה לאיי ג'יי זה היה משעשע
, הגוני באמת נחמט, הוא אכן משעשע, ואני סוף סוף יודע איך הוא הגיע לסדרה
. ברמבי כזה קוץ בתחת, כנ"ל לבאקסאמוק
. פרק נחמד מאוד

למעלה