kinoma לא תחליף לTCPMP

alonhzn

New member
kinoma לא תחליף לTCPMP

אחרי בדיקה מעמיקה, להלן המסקנות: kinoma 4 תוכנה יפה! מנגנת סרטים מyoutube ודומיו בצורה טובה ואם אין מספיק רוחב פס, התוכנה פשוט תוריד את כל הוידאו כדי שלא יהיו עצירות בסרט (כמובן שניתן להתחיל לראות אותו גם אם לא הסתיימה ההורדה!) אז וידאו בסרימינג זה מגניב אבל פה נגמרה התועלת של KINOMA משום שהתוכנה לא מרשימה בניגון סרטים מכרטיס זיכרון ובשום פנים לא מהווה תחליף לTCPMP. KINOMA לא יכולה לנגן סתם סרט כלשהו אלא מחייבת המרה. אין שום יכולת לשלוט על הבהירות והצבע של הסרט - קריטי בפאלם משום שסרטים נוטים להראות מאוד חשוכים על הפאלם. אין אקולייזר כך שלא כדאי להשתמש בה כנן מוזיקה. סה"כ אני ממליץ לקנות רק אם יש לכם כסף מיותר או שאתם ממש רוצים STREAMING

היא לא אמורה להיות

קינומה מיועדת כמעט רק לסטרימינג. אפילו AVI היא לא יודעת לנגן. השילוב של TCPMP+Kinoma 4 הוא שילוב מצויין שנותן תמיכה כמעט לכל פורמט שקיים (כן קוקי, אני יודע שאי אפשר לשמוע WMA....)

alonhzn

New member
אני חושב שהיא היתה רוצה להיות....

בקרב שהולך להתרחש בין core player שכרגע סובל מחבלי לידה קשים לבין kinoma ינצח רק אחד... אנשים לא רוצים לקנות שתי תוכנות שעושות אותו דבר! שתי התוכנות תומכות בצפייה בסרטים ובsteaming רק שכרגע לכל תוכנה יש תחום התמחות ותחום שהיא עלובה בו... נראה מה יקרה הלאה...

למעלה