kiss and tell...

kiss and tell...

האם אתם משתפים חברים במחשבות/דילמות/בעיות בזוגיות

האם בן/ת הזוג מודע/ת לשיתוף של אנשים אחרים באירועים/חוויות/אחר מהזוגיות
האם זה מפריע לו/ה

עד כמה אתם נותנים מקום לדיעות של אחרים בקשר לזוגיות שלכם ובכלל

רואה 6 6

New member
קרה, אבל זה נדיר אצלי.

אני חשה מאוד לא טוב עם האפשרות שלוחץ לי משהו בזוגיות ואדם אחר שומע על כך לפני בן זוגי.נראה לי לא הגון אז אני אומרת לעצמי,קודם אני אדבר עם בן הזוג ואז נראה אם יתחשק לי לשמוע עוד מישהו.אחרי שאני מדברת כבר אין לי צורך לרוב בעוד אוזן.
בכל אופן, נדמה לי שסיפרתי ענינים פעם לאחותי ופעם לאמא שלי ופעם אחת לחברה. בכל אחת מהפעמים בן זוגי לא ידע מכך .ייחסתי משמעות לקירבה שלהם אלי ופחות לדעותיהם.

A לוןA

New member
לא משתף

האדם היחיד שאני משתף בכלל במה שקורה בחיי- זו היא.

s EsH

New member
ברור שמשתפת

בעיקר חברה קרובה שמאזנת אותי ועוזרת לי לראות את התמונה המלאה.
בנזוגי מודע כמובן ויודע מבין שזה לטובתו :) אני מגיעה אליו שפויה יותר ועם ראש מסודר במחשבות.
&nbsp
לא יודעת אם אני נותנת מקום לדיעות של אחרים. אני מקשיבה ולוקחת את מה שמתאים לי.

מוטי 455

New member
שיתוף בת הזוג

אם לא תשתף את בן הזוג בלבטיך , איך תתפתח התקשורת הבין זוגית??

BALEDIN

New member
רק אם חברה אחת קרובה והוא יודעה מזה

וזה מאוד עוזר לסדר את הראש.

אני משתפת בכל

אני פשוט בנאדם כזה.
גם את קסם אני משתפת בכל דבר. אני ממש מוצאת את עצמי מספרת לו על ריב שהיה לנו, או אפילו על ריב שהיה לי בראש איתו (מכירות? שאתן חושבות שאולי הוא יגיד משהו וזה מתנפח לריב ובעצם הכל בסדר?). זה מאד עוזר לנו לפתור אי הבנות וללבן דברים, כי אנחנו מציגים אחד לשנייה את איך שאנחנו תפשנו את השיחה הקודמת והרבה פעמים זה פותר בעיות.
אבל כן, החברים שלי מאד מעורבים. ודאי שאני מספרת לקסם אם סיפרתי לחברה משהו עלינו, אני גם אשתף אותו במה שהיא אמרה. הדבר היחיד שאני לא מספרת זה דברים שאני חוששת שיביכו אותו או שהוא לא ירצה לספר. במקרים כאלה אני מערפלת פרטים.

למעלה