Kiss

stu from scream

New member
Kiss

אישית לא שמעתי אפילו לא שיר אחד שלהם (או ששמעתי ולא ידעתי). אתם אוהבים את הלהקה הזו? הרי כולם יודעים שLORDI הושפעו חד וחלק מהלהקה הזו.מה דעתכם על הלהקה הזו? אישית, היא מוזכרת גם במספר סרטי אימה... אל תסקלו אותי באבנים אבל לא שמעתי עלייה עד שהתאהבתי בלורדי *מתחבא*. בכל מקרה... מה אתם חושבים על הלהקה הזו?

Christian Cage

New member
להקה מצוינת.

הלהקה שבזכותה לורדי קיימים. גם להקת גוור ד"א השפיעה על לורדי. גוור לא להקה עד כדי כך ישנה , אך למרות שהם שרים שירים לשטן , לורדי הושפעו מהתחפושות שלהם. קיס זו להקה שמנגנת למעשה רוק קלאסי ויפה. דעתי האישית , היא שקיס , קווין , לד זאפלין ופינק פלויד עשו את הרוק מה שהוא היום.

TillsWIFE

New member
מה שאתה אומר לגבי גוואר הוא נכון

מה שמצחיק זה, שהלהקה השפיעה עליהם בתחילת דרכם של לורדי. בריאיון אחד עם אוקס לעיתון ספרדי לאחר הזכיה באירוויזיון, המראיין שאל את אוקס על גוואר ועל העובדה שהיא השפיעה על לורדי עם כל רעיון התחפושות, אוקס לא שמע על הלהקה הזו מעולם, ושאל את המראיין אם הוא בטוח במה שהוא אומר... חחחח

stu from scream

New member
אני גם אמרתי בקומונה על גווארP:

אבל לא ידעתי שהם היו סוגדי שטן

MONSTERMAN

New member
בקשר לגוואר..

לדעתי האישית גוואר סתם מכוערים!!!!!!!!!! ללורדי יש קצב שאין שום להקה... יש להם מוזיקה שלא לטעמי.... וגם התחפושות של לורדי הרבה יותר מושקעות והרבה יותר יפות... ראיתי מה גוואר עושים באמצע ההופעה שלהם בלוס אנג'לס: הם מעמידים בובה בדמות של זומבי מגעיל- והסולן לוקח את הגרזן שלו "מוריד" לה את הראש ואת הידיים ואז יוצא ממנה שפריצים של דם... אמא שלי ראתה את זה וכמעט קבלה התקף לב.... והיא אמרה לפני זה שלורדי מגעילים- היא ראתה את גוואר ונבהלה-חחחחחחח

18צח

New member
נכון להקה מצויינת

כל הכבוד להם שהם זכו באירויזיון !!

TillsWIFE

New member
../images/Emo99.gif להקה גדולההההה!!!!

ההשראה שלי לחיים היא ג'ין סימונס! הבן אדם הכי נערץ שיש עלי אדמות! (ולא, הוא לא מת, דור
) אם כבר מדברים עליהם, אז אני מביאה קישור לכתבה על קיס ולורדי בנורבגית
מכיוון שידיעות הנורבגית שלי לוקים בחסר... התרגום לא יהיה מלא אלא ברעיון הכללי, מתוך קריאת המילים שאני כן מבינה... לורדי מופיעים עם קיס זה היה כתוב בשפה קלה, אז ההתחלה מתורגמת מילה במילה:
המנצחים הפינים של האירוויזיון – לורדי, היו רוצים במופע משותף בארה"ב, ביחד עם הלהקה שהיוותה להם השראה וחיקוי, קיס. לאחר שהופצה הידיעה ע"י המגזין השבדי Aftonbladet שלורדי רוצים להופיע עם קיס, גובר הרצון לראות את מנצחי האירוויזיון מופיעים בארה"ב וביפן.
מכאן זה כבר יהיה הרעין הכללי...
מסופר גם על כך שחלק מחברי הלהקה הכירו בהופעה של קיס בשטוקהולם, ושכל חברי לורדי גם מעריצי קיס. מר לורדי גם מספר משהו על ג'ין סימונס
זה כבר מעבר להבנתי Det er ennå ikke bestemt når konsertbegivenheten skal finne sted בכל מקרה, השורה המסכמת היא שלמרות הרצון אין שום ידיעה ממשית שזה עומד להתרחש בקרוב.

גם אנ ישמעתי עליה

רק אחרי שידעתי על לורדי, עכשיו שקראתי את הכתבה של TillsWIFE אני מבינה שלורדי נפגשו בגלל מופע של קיס, זה מצחיק שבזכות הלהקה שהם מעריצים קמה להקת טריביוט שזה לורדי עצמן אם לומר את האמת אני לא שרופת רוק אבל ללורדי יש שירים שהם לא כל כך רוק כבד וגם כמה נחמדים אני גם אוהבת מפלצות, אז זה בעיקר. קיס הם גם מפלצות? כי בכתבה הנורבגית הם נראים קצת כמו חתולים...

Kiss מצוינים בהחלט

אני לא הולך לשכוח בחיים את השטויות שסימונס עושה עם הלשון שלו.

MONSTERMAN

New member
בקשר לסימונס...

סימונס הוא יהודי שנולד בטירת הכרמל- עיר לי חיפה.... הוא הגיע לאמריקה בגיל 7.... השם שלחו זה חיים משהו- לא זוכר את שם המשפחה..

MONSTERMAN

New member
נכון...

גרתי פעם בטירת הכרמל- וגרתי ברחוב שהוא היה גר... שאלתי את השכנים אם היה מישהו מפורסם מהעיר - אז אחד בן איזה 60 אמר שאחד מנגן בחו"ל באיזו להקה- וככה גיליתי...

MONSTERMAN

New member
בוויקיפדיה.....

יש טעות- הם כתבו שהוא נולד בחיפה- כי הם רצו בטח ליכתוב עיר גדולה מוכרת ליד טירת הכרמל- אז כתבו את חיפה... הוא נולד בטירת הכרמל!!!!!!!!

TillsWIFE

New member
הם כנראה תקנו את עצמם ../images/Emo122.gif

כי הייתי שם לפני המווווון זמן, והיה רשום שהוא מטירת הכרמל... או שהם פשוט לא סגורים על עצמם. יאי, זכית לחיות ברחוב של ג'ין סימונס
אלוהים כמה אני מקנאה!!

אוי איזה פורום פתחו, שווה...

לא הבנתי אם שאלת על לורדי או על קיס. אבל בעייני שניהן מעולות, ואחלה שירים. יש ללורדי שיר שווה כ"כ מומלץ נורא קוראים לו Blood Red Sandman שיר שאני אישית אהבתי, תיראו ת'קליפ גם הוא מזה שווה!!
אבל היום אני כבר לא מהסקאות הרוק, ככה שזה לא מעניין אותי.

TillsWIFE

New member
את כל כך צודקת

BRS הוא אכן אחד הלהיטים הגדולים של לורדי

למעלה