KISSES

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
KISSES../images/Emo25.gif

ליאת.... קיבלת את המסר שלי? ואם לא, אז אני מודה לך כאן על הברכה המקסימה ששלחת לי ולשמעון ליום הנישואים, המון תודה זאת היתה הפתעה נהדרת! נשיקות

אתי@

New member
לליאת... ../images/Emo106.gif ובאותו הקשר:

בקרוב גם לנו יש יום נישואין
ורציתי להזמין לנו סופ"ש בצימר (כמה מקורי מצידי...
). הפתעה לבעלוש - כמובן
אפילו יש לי רעיון להכין לו ´הזמנה´ לסופ"ש בצימר - שתראה בדיוק כמו ההזמנה לחתונה שלנו (מזל שנשארו לי ניירות
). עכשיו מה שנשאר - זה לבחור צימר
וכאן אני צריכה אתכן, חברות יקרות (ומנוסות)
אז אני מחכה לרעיונות לצימרים מוצלחים במיוחד שיהיה רומנטי ומפנק ומיוחד, כזה שיזכר לאורך זמן
תודה יקירות...
נ.ב. מישהו שמע על צימר המערה? האם זה מדליק כמו שזה נשמע, או שזה כמו לישון בקופסאת פיברגלס???

אתי@

New member
דרך אגב, חשבתי גם על סופ"ש בים המלח

אבל זה נורא יקר

סרינה

New member
הי אתי,

חיפשת אותי לפני כמה דפים - מצטערת שראיתי רק עכשיו, אבל הבנתי שהסתדרת בינתיים. בעניין הצימרים, היתה לא מזמן כתבה בידיעות שדירגה כמה מהם, ואחד שאני זוכרת שזכה לציון הכי גבוה הוא "נווה הגר" בבית-לחם הגלילית. לא היינו שם בעצמנו, אבל הישוב יפהפה, והמקום אמור להיות בית אבן טמפלרי, עם ארוח מצוין, במחיר לא נורא. זה האתר שלהם: http://www.weekend.co.il/suvevc/hagar/index.html

יעלי2

New member
שטרודלית../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ממליצה לך לברר על המחירים אחרי שיגמרו החגים. יש סיכוי טוב שגל המחירים ירד עם שוך החגים ופתאום בתי מלון ישארו מיותמים ויתקשו למלא חדרים (גם בים המלח). המלון הכי טוב לדעתי הוא גולדן טוליפ. אני מצרפת לינקים כדי לתת לך עוד כמה רעיונות: חופשה רומנטית מבצעי ישרוטל נ.ב. אם מתאים לכם צפון, אז הייתי שוכרת צימר באיזור ראש הנקרה, מטיילת ליד החוף בלילה, נכנסת לקפה שוקולד, יורדת ברכבל ועושה ערב רומנטי לפי הספר. זה בכל אופן כמה רעיונות שעלו לי עכשיו.

יעלי2

New member
מנסה שנית: חופשה רומנטית

חופשה רומנטית. ואם לא תצליחי לפתוח, זה נמצא באתר הדקה ה 90 (אפשר להיכנס דרך YNET).

אתי@

New member
גולדן טוליפ - 1150 ש"ח ללילה ../images/Emo10.gif

ביררתי. את חושבת שאחרי החגים המחירים ירדו? ממילא מדובר בתאריך שאחרי החגים...

danaziv

New member
צימר

אנחנו היינו לאחרונה במושב אמירים בצימר של משפחת קשטן. היה מאוד רומנטי-ג´קוזי,נרות,יין ונוף מדהים מהמרפסת. אני מאוד ממליצה על אמירים,זה מושב רגוע ומקסים,יש שם מסעדות מעולות ואיזור כייפי לטיולים. לפני שנה בערך היינו בחמת גדר,אני לא זוכרת איפה ישנו בסביבה ,אבל יש שם המון קיבוצים,מה שהיה מיוחד זה הספא טבע שלהם-הגענו לקראת ערב למרחצאות קיבלנו חלוקים וכפכפים,הלפידים מסביב דלקו,דבר שתרם מאוד לאוירה הרומנטית ובד"כ אין הרבה אנשים והמסעדה התאילנדית שם מעולה. חוץ מזה אני לא ממש מכירה מקומות נוספים אבל יש את הספר המלצה רומנטית שבו בטוח תמצאי. אל תשכחי לעדכן....בהצלחה!!!

אתי@

New member
../images/Emo51.gif יש לי את הספר

אבל רציתי גם המלצות של אנשים שאני סומכת עליהם
הספא של חמת גדר נשמע מצוין
רשמתי לפני... יש לך פרטים
(שם מדויק, טלפון, מחירים)

danaziv

New member
ספא טבע בחמת גדר

כך זה נקרא אני לא זוכרת מחירים ואין לי טלפון אבל אני זוכרת שיש להם כל מיני מבצעים דרך ויזה או ישראכרט עם נקודות ,אז פשוט תנסי לאתר את המספר דרך 144 ולשאול אותם ישירות לגבי מבצעים.

יש לי צימר מקסים - בכפר יובל

יש שם מקום מקסים. אוף אני לא זוכרת את שם המשפחה שלהם , אם תרצי אשמח לבדוק לך . צימרים מעץ , עם ג´קוזי, נוף מהמם . אוירה חבל"ז.

אתי@

New member
אם זו לא טירחה ../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif אני אשמח

לשם המשפחה או הטלפון...

צימר מתוק - של משפ´ קשטן באמירים.

היו פה המלצות עליו גם של בנות אחרות. שם היתה הצעת הנישואין שלנו - זה צימר מקסים עם אח וג´קוזי. אין שם ארוחת בוקר אבל יש כל מיני קורנפלקס, עוגיות, מיץ, יוגורטים. ושי שם כל מינ סבונים ונרות. גם הריהוט שם מקסים, מיטה מעץ מלא כזה וכו´. מאוד מאוד חמוד. אני לא בטוחה זה הצימר בהא הידיעה, אבל אנחנו מאוד נהנינו שם. שמעתי גם על צימר פצצה בכפר לימן, שהוא מאוד יקר, אבל ממש אחלא, עם ארוחת בוקר ויש לו גינה מקסימה ויש להם גם אופניים בשביל מי שמתאכסן. חברים שלנו היו שם ומאוד נהנו.

אתי@

New member
עירית תודה, תוכלי לשאול את חבריך

באיזה צימר הם היו??? מצאתי 15 צימרים בכפר לימן
וקשה לי לנחש איזה צימר הוא הצימר

www.cabin.co.il

קוראים לה איריס ויש לה צימר מדהים!!! שם קיבלתי את הצעת הנישואים שלי... תיכנס לאתר, יש שם קצת תמונות. שווה שווה שווה !!! ואם את מזמינה, תבקשי את הצימר הרחוק, יותר כיף בבידוד!

למעלה