Kit kat 4.4.2 אומר למישהו משהו ?

פריאל 12

New member
אז אתה לא ממליץ עליו

ואני חשבתי ששידרוג אמור להועיל

במה הוא שונה מהגירסה הקודמת?

חבל

לפני שהגעתי לפורום הזה יצא לי לא מעט לשוטט באחרים, כמו גם במישורי שיחות נוספים במדיה. בכל מקום נתקלתי בכמות גדושה של נוהג נפסד בעיניי והוא של העלבות הדדיות, לעג, זילזול (על רקע שמאל - ימין, עדתיות, גיל וסתם מכל הבא ליד.)
כשהגעתי לכאן הרגשתי שעופפת את הפורום אווירה של פירגון וזה משך אותי להישאר כאן.
מסתבר שאותה מחלה של עקיצות וירידות הפושה בחברה שלנו קיימת גם כאן.
חבל!

לי בא

New member
היא נמצאת בכל פורום אתה צודק

אבל צריך לדעת להתעלם מהם.
תאמין לי שגם פה לא חסר,
בתור אחת שיודעת.

פריאל 12

New member
אני מניחה שגם בפורומים בהם ביקרת היו כאלה

שלא נהגו כך.
הכללות תמיד חוטאות למי שלא נכלל.
אני תמיד רואה במדיה הזו מיקרו-קוסמוס: יש כאן מכל וכל.

שבת שלום

הבנתי, את צודקת

את צודקת, אבל החסמים לא נעלמים. אכן כאן בפורום, כשאנשים מפרגנים זה לזה, מקשיבים, משתתפים ומושיטים יד, אפשר אולי להתעלם מקנטרנות ורוע, או להגיב בצורה מדודה ואיכותית, אבל דובר למשל על מפגש. במפגש לא הייתי רוצה להסתובב עם התחושה שהנה עוד רגע בטח מישהו "יורד" עלי.
אבל בגדול קיבלתי את הערתך - תודה.

כל מי שנעלב "משחק אותה?"

לא, אני לא "משחק אותה נעלב", אני חדש בפורום, פחות מחודש, חשבתי שמצאתי כאן פינה נעימה לי. כפי שכבר כתבתי, אני נתקל בשיח במדיה, ברחוב, בעצם בכל מקום בהרבה מאד התעללות וקנטרנות של אנשים אלה באלה. זה עניין יום יומי, על בסיס עדתי, גילאי, ימין - שמאל וכל חתכי החברה הקיימים. כאן בפורום הזה הרגשתי שהתופעה איננה, על כן גם "עגנתי" כאן. היה לי גם די הגיוני שאנשים אשר הבדידות כואבת להם, מבינים מה פרושו של דבר להיות בתחושה של פגוע ולכן הם לא יעשו זאת לאנשים הזורמים איתם באותו פורום, עם אותו כאב.
אני לא יודע אם מה שחשוב הוא שההערות שלך גרמו לי להיעלב או שהן גרמו לי להרהר שוב האם טוב לי בפורום, בדבר אחד אני בטוח - אני לא "משחק אותה".

למעלה