Kitchen Aid

גרי רשף

New member
Kitchen Aid

יש לי מכשיק Kitchen Aid כפי שניתן לראות בתמונה.
כשאני מנסה להכין איתו בצק, כל המטבח מתמלא בקמח כי המכסה אינו סוגר אותו כמו שצריך.
מה אני מפספס?
יכול להיות שהוא מגיע עם כל מיני מכסים לקערה וזה אינו מתאים ללישת בצק? (מדובר במכשיר משומש שהועבר אלי)
אולי אינני משתמש נכון במכסה?
משהו אחר?

 

רוני1955

Active member
מוזר.

אני משתמש במיקסר בלי מכסה בכלל ואף גרגיר קמח לא יוצא משם. איך אתה בדיוק עובד?
 

TCHM

New member
זה מכסה מזיגה והוא לא אמור לאטום לחלוטין...

בכל מקרה תתחיל לעבוד במהירות נמוכה עד לקבלת
בצק ראשוני ו/או הרטבת הקמח ואז תוכל להגביר מהירות.
 

yair_bar

New member
מנהל
גם אני חושב בכיוון של TCHM - אתה מתחיל מהר מדי

בלישה של בצק חשוב להתחיל במהירות הנמוכה ביותר עד שכל החומרים מתאחדים ורק אז מגבירים לתהליך הלישה עצמו.
&nbsp
נסה זאת וראה האם יש שינוי.
&nbsp
דבר נוסף, ייתכן והכמות שאתה מכניס לקערה גדולה מדי ואז החומרים באופן טבעי עפים החוצה בתחילת התהליך
 
לפי מה שאני מתרשמת בתמונה

חסר חלק שסוגר את העיגול...שמשלים אותו לעיגול מלא.

אצלם ואעלה את התמונה
 

גרי רשף

New member
תודה לכולם!

אני מבין שעלי לנסות לבצע את הערבוב הראשוני בעצמי כך שלא יהיה קמח יבש שיכול לפרוח באוויר, ולתת למכונה למשיך ולגבש את זה לבצק אחיד.
אני מבין גם שיש רק מכסה אחד, אבל יתכן שלשלי חסר חלק.
אנסה בפעם הבאה!
תודה רבה.
 

yair_bar

New member
מנהל
לא בעצמך. במיקסר. רק להתחיל במהירות האיטית ביותר

 
המכסה עצמו צריך להיות מסודר טיפה אחרת

החור של מזיגת החומרים צריך להיות מופנה כלפייך או בצד טיפה כך שזה יהיה נגיש לך מבחינת הכנסת החומרים תוך כדי עבודת המיקסר.
המכסה אכן מכסה אבל לא אוטם לגמרי. יכול להיות שאתה עובד במהירות גבוהה מידי. אני תמיד מתחילה לאט ואז מגבירה את מהירות המיקסר.
 
למעלה