konichiwa!!

shaolinx

New member
konichiwa!!

ואו חברה! אחלה פורום. אני לא מבין איך פסחתי עליו עד עכשיו! jikoshokai! קוראים לי אורן! הייתי ביפן מספר פעמים (מטעם העבודה) ולמדתי יפנית באוניברסיטה (כחלק מהחוג שלי, מזרח אסיה). אני חולה על יפן וסין. יצא לי גם ללמוד סינית. כיום אני מנסה "לשמר" את הידע שלי איך שאפשר. נראה לי שמצאתי מקום שלא יעשוק אותי יותר מידי. נעים להכיר את כולכם! :) אורן - הנזיר השתקן!

מורן 1986

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

היי
אני מורן
אני
בת 17
מבת ים
גם אני
מאוד
אוהבת
את השפה הזו
למרות שאני לא
ממש
בקיאה בה
שתהיה לך
השתלבות נעימה
מורן

shaolinx

New member
שלום גם לך!

אני אורן מתל אביב. אני גם לא מחשיב את עצמי כבקיא ביפנית אבל בשביל זה אנחנו פה
. איפה למדת יפנית?

מורן 1986

New member
../images/Emo11.gifהקטע הוא ...

שמאז שהתחילה
העונה של המבחנים
אני לא
מצליחה
ממש לעקוב אחרי הקאנג'י

Hwoarang

New member
אבל

אולי
אם לא
תשימי
כל כך הרבה
נצליח להבין מה את אומרת

מורן 1986

New member
../images/Emo12.gifלא יודעת היא פשוט יפה ../images/Emo68.gif

ואני
מסכימה
עם האמרה "ערבי טוב זה ערבי
" |בננה
X|השתמשתי
בהרבה
הפעם .....

Hwoarang

New member
וואלה נכון

רגע ואיזה סימן זה שאנשים גדולים עושים צל קטן????

מורן 1986

New member
../images/Emo4.gifאממממממ

אין
סימן
שמתאים לחתימה שלי
הייתי שמה
אייקון
של הצל
אבל
אין
אייקון שלו

Hwoarang

New member
תשימי אייקון של

חרא אשקנזי שחושב את עצמו עלק עבריין זה יהיה בול הוא תראי תחתימה שלי נתת לי רעיון קטן..

Aozora

New member
ハロー

オレンさん! 僕はダニエル。。。よろしくね 仕事は何?

shaolinx

New member
HEY

こにちわ,私はオレンどよろしく! 私の仕事はテクニカルマネージャーです!あなたが? אני חייב לציין שהקאנג'י שלי לא משהו, אני מזהה לא מעט ומכיר לא מעט אך עדיין לא מספיק. תגידו .. מישהו מכיר מורים פרטיים ליפנית באיזור ת"א?

אם אני לא טועה

קוניצ'יווא נכתב ככה: こんいちは כי זה 今 ו-日 ואז は של נושא, המשמעות של זה היא בעצם, 'היום'.

Tsukasa

New member
שלום, גם אני חדש פה!

שלום, אני יאיר, Age 14 ^^ איך שגיליתי שיש בתפוז פורום יפנית רצתי אליו! אני ממש ממש אוהב את השפה, התרבות, הארץ וכל הנלווה ואני למדתי טיפה יפנית עם מורה פרטית ממש נחמדה בשם צ'יהירו שלצערי חזרה ליפן לפני כחצי שנה. מאז טיפה הדרדר הידע שלי בשפה משום שלא היה לי איך לשמר אותו, אני מקווה שאני אוכל ללמוד פה יותר ויותר חשוב, לתרגל את הידע הזה. וכמובן לעשות חברים שגם אוהבים כמוני את יפן ^^ אגב, אני מנסה לסדר את הIME שלי במחשב כדי לכתוב ביפנית אבל יש לי Astonshell והBar נעלם. מישהו מכיר את הבעיה?(סיכוי נמוך אבל ניחא ^^)

Fire Glow

New member
Ohio חבר'ה!

האלן גם אני חדשה בפורום והידע שלי ביפנית מאוד מוגבל! אני יודעת רק מספר מילים... אני מאוד רוצה ללמוד יפנית ובכלל אני חולה על השפה הזאת, על התרבות ועל הארץ וכמובן חולת אנימות מושבעת! אשמח ללמוד יפנית מפה... הבעיה הגדולה שלי היא שהמחשב שלי לא רואה יפנית כך שבבקשה תכתבו את המילים גם באנגלית... מודה לכם מאוד!

למעלה