Korn- דיוויס מאונן על המיקרופון?

Wakizashi

New member
Korn- דיוויס מאונן על המיקרופון?

טוב, לא בדיוק, ואל תתחילו לחפש הודעות בית-משפט על ג´ונתן דיוויס, הסולן של Korn, באישומי התערטלות או התנהגות מינית שלא במקומה (נוסח פי ווי הרמן, או מרילין מנסון), אבל דיוויס מדבר על רכושו האחרון בהתלהבות כמעט מינית: מדובר במיקרופון ומעמד. מסביר דיוויס: "החבר של אחותי הדליק אותי על האמן השוייצרי, H.R. Giger, ועל האומנות שלו, במיוחד כל הקשור לארוטיקה". כזכור, גייגר הוא מן היוצרים הסוריאליסטים המדהימים של המאה העשרים; עבודתו המפורסמת ביותר היא ללא ספק יצירת דמותו של החייזר בסדרת "הנוסע השמיני". בכלל, יש לגייגר משהו עם כל מה שחושף שיניים, ניבים, טלפיים, עצמות ואברי מין (או רמיזות להם). אז דיוויס יצר קשר איתו וביקש ממנו ליצור מיקרופון בהזמנה, כולל מעמד. הבקשה נענתה בחיוב, ואת התוצאה אפשר לראות בקליפ הראשון שלהם: "Here To Stay". המעמד בנוי כמו אישה, כולל רגליים מחוברות, חזה עם שדיים שפיציות וראש, שבחלקו העליון מורכב המיקרופון. אפילו שם יש ליצירה הזו: "Majesty´s Voice" (מגלומן, מי אמר מגלומן??). מסכם דיוויס: "רציתי משהו שיהיה קשור לצורת העבודה של גייגר, משהו סקסי, חושני ואפל; היצירה הזו היא משהו מטורף, ואני משוגע על זה! כלומר, אף-אחד מעולם לא עשה דבר כזה... זהו פסל שימושי! תקראו לזה ´אומנות פונקציונאלית´. וזה כולו שלי!!!". ת´אמת, אני מבין ת´בנאדם. הוא הסולן, והוא קיבל צעצוע חדש. אני בטוח שאם DJ Leathal היה מקבל איזה גאדג´ט מגניב להוסיף לסט שלו, או מייקל ג´קסון היה מקבל אף חדש- גם הם היו מתלהבים כמו ילדים קטנים. :)

SpaceNinja

New member
אני מכיר את

H.R. Giger אכן הבן אדם גאון והיצירות שלו נמכרות בעשרות ומאות אלפי דולרים.

The Sandman

New member
חחח יש לך אולי במקרה תמונה של זה?

הכוונה למיקרופון אבל אם יש לך גם ציור של גייגר גם טוב...

למעלה