Korn מישהו יודע אם Korn שינו את האלבום האחרון שלהם אחרי שהם פירסמו אחד באינטרנט?
Y Yodel New member 26/6/02 #1 Korn מישהו יודע אם Korn שינו את האלבום האחרון שלהם אחרי שהם פירסמו אחד באינטרנט?
D Deadnight Warrior New member 26/6/02 #2 הם לא שינו, הוא נשאר חרא לצערי הם שינו רק את השמות של השירים (לא שאני יודע מה זה נתן להם) בכל מקרה, חרא אלבום, איכזבו אותי לאללה, אני מקווה שהם ישימו לב ששונאים את האלבום הזה ויוציאו אלבום שנה הבאה בהקדם האפשרי
הם לא שינו, הוא נשאר חרא לצערי הם שינו רק את השמות של השירים (לא שאני יודע מה זה נתן להם) בכל מקרה, חרא אלבום, איכזבו אותי לאללה, אני מקווה שהם ישימו לב ששונאים את האלבום הזה ויוציאו אלבום שנה הבאה בהקדם האפשרי
H HandsomeDevil New member 27/6/02 #3 KoRn ההיתדרדרות....... קודם אישוז, אח"כ האלבום החדש. פעם הם היו עושים מוזיקה ענקית, עכשיו הם כאלה לוזרים, יוצאות לי דמעות על הלהקה הזאת...
KoRn ההיתדרדרות....... קודם אישוז, אח"כ האלבום החדש. פעם הם היו עושים מוזיקה ענקית, עכשיו הם כאלה לוזרים, יוצאות לי דמעות על הלהקה הזאת...
D Deadnight Warrior New member 1/7/02 #4 עזוב, אישוז עוד היה בסדר היו בו כמה שירים טובים מאוד שיוציאו מהר אלבום חדש