korozot
הרבה חברים כאן בפורום אוהבים את הממרח הזה, אז אשמח לדעת איך אתם מכינים אותו. אני מכינה אותו בגירסה הישראלית- זאת אומרת עשוי מגבינות 5% (ושאף הונגרי לא ייעשה עכשיו פרצוף
!) מערבבת 1/2 מיכל קוטג' ו- 1/2 מיכל סקי מוסיפה כמה לחיצות פפריקה חריפה ומתוקה משפורפרת שום קצת עירית (או בצל ירוק ללא הגבעול) ומערבבת.
הרבה חברים כאן בפורום אוהבים את הממרח הזה, אז אשמח לדעת איך אתם מכינים אותו. אני מכינה אותו בגירסה הישראלית- זאת אומרת עשוי מגבינות 5% (ושאף הונגרי לא ייעשה עכשיו פרצוף
