kudzu עוזבת אותנו.

kudzu עוזבת אותנו.

אחת הכותבות הטובות בפורום הזה, kudzu, עוזבת אותנו, לזמן בלתי ידוע. בשמי ,ואני מרשה לעצמי גם בשם כל הפורום, לקוות שזה לזמן קצר ביותר.

צלף

New member
באמת מקווה לחזרה מהירה

ואפשר לכתוב לפורום אפילו מהגונגל באפריקה על גדות זמביה ליד הנהר השורץ תנינים (בתנאי שיש חיבור לאינטרנט)...
כל טוב...

MAORBIKE26

New member
חבל מאוד למרות שאני חדש

חבל למרות שאני חדש ולא מכיר אותה בטכנולוגיה של היום כבר לא צריך לשבת במחשב כדי להכנס לפורומים אפשר לגלוש כמוני בפלאפון ותאמינו לי זה זול מאוד 10 שח לחודש חבילת גלישה ללא הגבלה וללא תשלום על זמן אויר ככה מחוברים בקשר איפה שרוצים

K u d z u

New member
איזה חמודים אתם... ../images/Emo13.gif

אבל אני באמת לא עוברת לג'ונגל, רק לאירופה לזמן מה. מן הסתם יש שם מחשבים, וגם אם ייקח זמן עד שאוכל לכתוב שוב בעברית, אעקוב אחריכם - כלומר עליכם להתנהג יפה...

K u d z u

New member
תודה!!!

אך לא יהיה לי מחשב משלי בתחילה ואני לא בטוחה שבעבודה ירשו לי לשחק ככה עם המחשב שלהם, אז נחיה ונראה!

MAORBIKE26

New member
אפשר להכנס מפלאפון

אפשר להכנס לפורום כמוני מהפלאפון רק במכשיר אינטרנטי שזה מכשיר זול וחבילת הגלישה ללא הגבלת זמן לא משלמים על זמן אויר גלישה עלה לי 9.90 לחודש חודש 1 חינם זה גלישה מוגבלת רק כמה אתרים בכל זאת נפלא וזול מהמחשב

vindiesel

New member
למאור שלום!!!

למאור!מה קורה?האם האין הצלחתי להיות בפורום שלך...?או שמא זאת רק לשווא?ענה לי כלל שתוכל בקדם האפשרי..

למעלה