L.m.thayri זיווג {תמונות}

youvalosman

New member
L.m.thayri זיווג {תמונות}

שלשום בערב הפגשתי לראשונה את הזוג הנ"ל.. תוך שניות הזכר תקתק סביבה {בצורה מעודנת להפליא,לא כמו הקליפורניה הברבריים:} הזוג בן 3 שנים, הזכר במופע dream והנקבה wholly melanistic . המשך חג שמח ומוצלח לכולנו

youvalosman

New member
מצטערת על איכות התמונות אבל...

רק הפלאפון היה זמין לי...

youvalosman

New member
**מצטער***כמובן..{אני עוד לא מצטערת

הנה האחרונה... תודה וחג שמח

אתה בטוח שהזכר הוא

thayri נקי? אני יודע שכשמו כן הוא הנחש הזה אכן מגוון ביותר אך עדיין הוא נראה קצת כמו הכלאה של דוראנגו עם ורייבל, אבל זה לא אפשרי לקבוע רק ממראה עיניים (במיוחד לא במין הזה..). בכל מקרה זוג יפה. אתה יודע את הגנטיקה של המופע השחור?

youvalosman

New member
בטוח לגמרי...

גם הזכר וגם הנקבה הגיעו מאלון ברגר, אני לא בטוח לגבי הגנטיקה שעומדת מאחורי הנקבה,אני מקווה שאלון יקרא את זה ויוכל לענות עלזה. ולגבי הזכר..אתה צריך לראות אותו בעינים כדי להבין עד כמה הוא מרשים,ולעיניים שלי לפחות ממש לא נראה כמו הכלאה עם דוראנגו. זה מופע מוכר ויצא לי לראות אותו לא פעם באתרי מכירות שונים {בחו"ל כמובן}

tesnake

New member
יובל!!! שיהיה בהצלחה איש../images/Emo45.gif

נקווה שיצאו יותר במופע של הזכר, תנסה אולי להעלות תמונה טובה שלו. אני יודע שיש יותר מקומץ מקרב צופי הפורום שישמחו להתווכח אם זה טיירי נקי או דורנגו מוכלא. ושוב , בהצלחה!

youvalosman

New member
אני לא מבין בכלל מאיפה הספק

לי הוא נראה טיירי לכל דבר. אני מאמין שאלון יגיב בקרוב ויגלה את "הסוד". *איתי,נראה לי שבטעות קודם שלחתי לך את זה גם לפרטי:) סליחה...

למעלה