lance-knight

lance-knight ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

רציתי לאמר לך שאני ממש ממש גאה בך. "הרי אף פעם לא קרה בחיי שמישהי ככה תתקשר אלי לברר מה שלומי רק בגלל שאני עצמי מענין אותה ולא בגלל שהיא צריכה ממני משהו." "גם ככה אני מרגיש בודד, גם בין החברים (שאין לי הרבה, אולי 3-4, וגם אלה לא ממש) ולפעמים גם בבית. אבל תחושה של חוסר יחס מצד נשים פשוט הורגת אותי. זה הופך אותי להיות בעל מום. אף פעם לא הרגשתי יתר בטחון. ועם זה בכלל לא נשארה לי טיפה של בטחון עצמי." יש לך מושג כמה גברים מרגישים כמוך, ואני מכירה כמה, ואין להם רבע מהאומץ לבטא את זה כמו שעשית? יש לך מושג כמה אני מעריכה אותך שאמרת אני בוכה, כי בעצם אתה אנושי? יש לך מושג כמה גבר רגיש ומקסים אתה, ובכלל לא אדיש אלא חסר בטחון? יש לך מושג שאתה יכול לשפר את חייך המון וזה מה שאני אישית הולכת לעשות, דרך הספר החדש שקניתי....מומלץ לך מאוד "בוחרים להרגיש טוב", של ד"ר ברנס. יש לך מושג כמה חלק גדול מהרגשות של דחיה ועצב שלך נובעים מהחשיבה המעוותת שלך, (שממש חלק מחיי לצערי). לדוגמא: "הרי גם כאשר אני מדבר עם בנות הן מנסות לגמור את השיחה כמה שיותר מהר, ברגע שמדברות בכייף עם החברים שלי." מאיפו אתה בעצם יודע למה זה ככה? פעם שאלת אותן מה הן מרגישות? אולי סתם חומר למחשבה, אתה בחור מאוד רגיש, והן קולטות את זה, והן סתם מחפשות חבר לפרלטט איתו, והן יודעות שבך זה עלול לפגוע כי אתה מחפש משהו עמוק יותר? אולי הן בכלל טיפוס פריקי יותר, ואתה טיפוס שונה מהן וזה בכלל לא בגלל שאתה לא טוב, או לא רצוי. אני למשל לא טיפוס של פאבים, ובנג´י וקייקים, ויש לי חברה טובה שזה חייה וככה החברים שלנו היו, ותמיד החברים המשותפים שלנו יותר דיברו איתה ויצאו לבלות איתה.....זה לא אומר שאני לא רצויה, (חוכמה היום שאני אומרת את זה, הלוואי ובזמני אמת אפטר מרגשי הנחיתות שלי), פשוט הם מתחברים יותר לחייה , ולבילויים שלה. ולעומת זאת יש לי חברה שהיא טיפוס של בית, משפחה , ילדים, לא יודעת מה זה פאב או טיולי טבע, אצלה טיול נגמר באיזה חדר בבית מלון-וחברותיי האחרות לא אוהבות אותה מתרחקות ממנה. אז מה היא לא בסדר? לא חומד אם תגיע לתקשר עם בנות, שהן כמוך סגורות, ורגישות, הן לא יעדיפו את חברייך, תנסה להישאר אתה, ואין שום סיבה בעולם שבגלל בדידותך הכואבת עכשיו תוותר על אישיותך ותנסה להיות כמו החברים. אנחנו פה בפורום מכירים אותך כמו שאתה, בחור רגיש, דואג ומקסים וככה אנחנו אוהבים אותך. המון אהבה מרחל-נשמה

lance-knight

New member
רחלי, קודם כל שמח שחזרת ../images/Emo39.gif

איך את מרגישה עכשיו? לגבי מה שכתבת לי תודה על התמיכה. יכול להיות שזו הסיבה. אבל... האם יש לי סיכוי בכלל למצוא אחת כמוני? הזמן עובר ואני באותו מצב כבר הרבה שנים. זה שאני כזה לא אומר שאני נגד בילוים. ואני חושב שאפילו פלירט אחד קטן היה עוזר לי במצבי. כי אז הייתי רואה שאני יכול לעורר ענין. לא נראה לי שהבנות שאני מכיר עד כדי כך מתחשבות בי שלא רוצות לפגווע ברגשותיי. להפך, מה שהן עושות מאוד פוגע בי. בנות יפות ואינטליגנטיות-ובגלל זה יחס שלהן כלפי עוד יותר הורג אותי. אני בדיכאון. ולא יכול להפטר ממנו.
בכל זאת רחלי הרגשתי קצת הקלה כאשר קראתי את ההודעה שלך. ותאמיני לי שהייתי רוצה מאוד לגמול לך, אם רק הייתי יודע איך.
פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמי

lance-knight

New member
ועוד דבר, רחלי

וסליחה חמודה שאני מתריד אותך עם הבעיות שלי. איך אני יכול לשאול ככה סתם בחורה למה היא לא רוצה קשר איתי? תביני אני פשוט מפחד להפגע עוד יותר.

lance-knight

אני שאלתי אנשים מאינטרנט שהכרתי,ובאו אלי הביתה. מצאתי את האחד או שניים והבאתי איתם שיחה . מה הקטע למה אתם לא בקשר איתי, האם אני מכוערת? האם אני טיפשה? , האם אני ..... הכנסתי רשימה לפה, ואז האדם ממול לפי התגובה על כל אחד מהדברים שזרקתי בלהט הרגש הרגשתי את הסיבה, וכן תתפלא היה את האחד שיצא גבר והסביר לי את הסיבה, והיא כמה שכואב לגיטימית. למשל בחור הודה בפניי, ככה: רחל אני מתחיל עם מלא בנות בצט, הולך למפגשים מלא אוהבות אותי, אבל את האמת.....אני סתם מנצל אותן..אותך אני לא יכול מצפונית נכנסת לי ללב, לא רוצה לשחק לך את משחקי החיזורים שלי , ולפתח אצלך אשליות כי מגיע לך גבר טוב ממני. אל תסתכלי על מה שאת רואה כלפי חוץ, או על המסך- אני מגלה לך שלי אין שום כוונות רציניות ולא משנה מה אני משדר לאחרות, ואני היחיד שאומר לך את זה אבל יש עוד המון שלא יספרו לך את זה. ואתה יודע מה עשיתי גם ניסוי אחר, מלא אנשים ברשת שידעו על מצבי , כי אני מספרת חופשי לא להפגע אח"כ, די נרתעו ממני, ונפגעתי מאוד. חודשים הייתי בצט הרגשתי שמדברים איתי בצורה מסוימת, צוחקים והכל אבל לא מעבר. יום אחד בא לי להוסיף את התמונה שלי לתעודת הזהות שפורסמה באתר, הנלווה לצט, אנשים ראו את התמונה וזה עבר בינהם ופתאום מלא התחילו איתי.....ומה אתה חושב הרגשתי טוב יותר בולשיט........הם לא התחילו עם רחל, הם התחילו עם תמונה......שיחפשו להם בחורה אחרת. היה בחור שהכרתי והחליט שהוא בא להכיר את רחל. הוא קלט אותי מהר היה לנו קשר מצויין, חודשים בטלפון סירבתי ליותר כי הוא פרוד, אבל יכולנו לדבר כאילו הכרנו שנים, והוא אמר לי המון רחל את משדרת אני לא שווה, אני לא ואני לא, ויש בך המון. מרוב שאת פוחדת להפגע את מנסה להבריח אותי שלא אוהב אותך, ולא שוכחת להזכיר לי כמה את מוגבלת וכמה את..... אני חושבת, ואני מדברת אליך ואל עצמי בו זמנית, אתה חייב קודם כל לעבוד על עצמך. אתה חייב ללמוד לאהוב את עצמך כמו שאתה. שאהבתך את עצמך לא תהיה תלויה במה שאחרים כביכול מרגישים אליך. ברגע שתלמד לאהוב את עצמך, את החיים, להיות מאושר עם עצמך, אתה תקרין כלפי חוץ שטוב לך, ואנשים ירצו את קירבתך. אתה בעצמך אומר אני בדכאון, אנשים לא רוצים להתקרב למישהו שמקרין דכאון, אנשים אוהבים את האדם שמקרין שמחה, ואושר, וטוב. אם אתה מקרין שאתה לא אוהב את עצמך, למה שבחורה שרואה אותך משדר את זה, תתאהב בך? כל מה שאמרתי לך, אמרתי לעצמי, ואני הולכת לעבוד על זה-ויש דרכים לשפר את הדימוי העצמי, והעולם יחזיר לך מה שאתה החדש ישדר . בהצלחה רחל-נשמה

lance-knight

New member
או. קיי, רחלי

ואני כבר התחלתי לעבוד על עצמי, מנסה לשנות, לצאת מהדכאון. מקווה להגיע לתוצאות טובות בקרוב-כי הגיל מחייב. ואם יהיו שינוים-אני אודיע.
|פרח

lance-knight ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

גאה בך אח יקר, לאט לאט לא לרוץ מהר. מקווה שתרגיש טוב עם עצמך והמון המון
מרחל-נשמה

lance-knight

New member
רחלי

את יודעת-עשיתי נסיון. את יודעת כמה שאת צודקת? דברתי עם בחורה בלי להראות לה שאני בדכאון, הקרנתי שמחה. התגובה-אני חושב עוד לא קבלתי תגובה כזאת בחיים מבחורה. התעודדתי. זוהי רק ההתחלה, הדרך ארוכה, אבל עם תוצאות יהיו כאלה-אז שווה ללכת בשביל לצאת מהבדידות ומהדכאון. רחלי את גדולה מהחיים. את גורמת לאחרים להרגיש טוב. לך מגיע פי שלוש מזה. ואני פה- גם בשביל זה, גם בשביל לתת לך יד במידת הצורך, לעודד אותך, לתמוך בך. מה שאני יכול- ייעשה.
ואם אפשר-
אז ביי בינתיים yours sincerelly knight

lance-knight ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

איזה כיף היה לקרוא את ההודעה שלך. אני מאחלת לך שיהיו לך עוד ועוד שיחות נעימות עם בחורות, אם כי חשוב שתזכור שבהחלט יתכן שתפגוש בחורות שלא יהיו נחמדות אליך-חשוב להבין זה לא נורא!!!!! אם בחורה לא נענית לחיזור שלך, זה לא אומר שאתה לא שווה, או לא מספיק טוב, יש המון סיבות בעולם למה דברים לא מתפתחים. הכל עניין של נסיון, ככל שתיצור יותר קשרים תרגיש יותר טוב עם עצמך. תשקיע בעצמך, תואהב את עצמך, בגדים, אפטרשייב, תפנק את עצמך, קצת כושר גופני אם מותר
אולי תפגוש במכון כושר בחורה שיהיה קליק מי יודע
הכי חשוב בלי לחץ תן לדברים לזרום (אל תתחיל לשדר לעצמך בלחץ אני כבר בן שלושים ו...). רק מה עם תמצא לך חברה, ותתחיל ללמוד, ותהיה מאושר לא יהיה לך זמן בשבילנו ,
אני אתגעגע
צוחקת זה בסדר העיקר שתהיה מאושר קח את הדברים בסבבה. מצרפת לך קישור חמוד.שנכון גם בנושא האושר. באהבה רחל-נשמה נ.ב. היום מסקרנות ישבתי לקרוא את כל הודעותיך וגיליתי בחור מקסים ותומך, ואני לא ממש מבינה למה אמרת על עצמך שאתה אדיש, אתה מקסים.

lance-knight

New member
רחלי ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

אתמול לא נכנסתי לפורום כי הינו צריכים טלפון פנוי כל היום. בגלל מותה של דודתי. היום נכנסתי ושמחתי לראות את הודעתך. שומעים ממך-זה העיקר. לגבי כושר גופני-כדאי לחשוב על זה. ולגבי מה שכתבת שלא יהיה לי זמן בשבילכם... את יודעת מה הפירוש של כינוי שלי? אני חושב שכן אם קראת את כל ההודעות שלי. אבל אם במקרה לא-הנה אני אומר עוד פעם. רומחאי, חייל של ימי הביניים, ותואר הזה הפך להיות לכינוי של שכיר-חרב. וכמו שכיר-חרב של אותם הימים היה נלחם בשביל המלך או הדוכס-לא משנה, בשביל מי ששכר אותו, עד יום מותו בשדה הקרב- כך גם אני לא אעזוב אתכם. ויותר מכל אני רוצה לראות אותך מאושרת. את ראויה לזה הרבה יותר ממני.
כי אם את תהיי מאושרת-זה יביא לי עוד יותר אושר.

lance-knight

New member
ועוד משהו, רחלי ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

נכנסתי ללינק. הבנתי את המסר. רחלי, אחותי היקרה. את כל כך חמודה!!! אז לפי הכתוב שם את צריכה לקבל חזרה רק אושר ואהבה מאנשים שמכירים אותך. קל וחומר מאלה שמכירים אותך אישית. (וחבל שאני לא). מאחל לך המון המון אושר.

lance-knight ../images/Emo24.gif

טוב יש לי כמה דברים לאמר לך : 1-אני משתתפת בצערך על מות דודתך
2-רק היום ראיתי את הודעותך, משום מה טכנית לא ברור איך הודעה מיומיים קודם של בבר היתה מעל להודעה שלך, גם ברגע זה. בד"כ כשאני קוראת את הפורום ומגיעה להודעות מימים קודמים עוצרת. 3-אני חושבת שלכל אדם שמתנהג כמו בן אדם (להבדיל מהמחבלים), מגיע להיות מאושר , אז אני מאחלת לך הרבה הרבה אושר.
ועכשיו אכלת אותה הוסיפו היום הדגשים שאני חולה עליהם מאוד. קראתי מהודעתך "קל וחומר מאלה שמכירים אותך אישית. (וחבל שאני לא). " אז שתי הערות על כך: 1-ממש לא מציאה להכיר אותי אישית-צריך שחפץ בתקופה האחרונה, לפני שמתקרבים אלי , המסך הוא סתם אשליה והכינוי שלי הוא המצאה לצורך הפורום, אז אין קשר בין רחל-נשמה להיותה נשמה במציאות
2-אתה אומר חבל שאני לא מכיר אותך אישית....מה בדיוק מונע ממך להתקשר
אה טוב מצאת תירוץ מספר טלפון
אז הנה הוא 444921-052
טוב אבל תראי רחל אני מתבייש
, טוב אז תרשום את מספר הטלפון שלך , ותדאג שיהיה כסא לידך כשאתה עונה, שאם תבהל ותיפול לא יהיה על מצפוני נחיתה לריצפה
טוב קצת נסחפתי, העיקר הבריאות, טוב גם האושר
רחל-נשמה
פעם אמרתי בצט, כששרתה עלי רוח טובה, היו כמה ימים כאלה, שהאופטימיות גאתה...גבר שיבוא אלי הביתה עם זר שושנים ביד איתו אתחתן. ושכחתי מההצהרות שלי כמובן, אחרי תקופת מה עשיתי מפגש בבית, אחד גברים בא עם זר פרחים ביד, ובאמת רצה קשר איתי -(מאז נזכרתי לסגור את הפה קצת), ובלשון עדינה הסברתי לו שהוא אחלה והכל אבל....אני ילדה שעוד לא התבגרה וגבר בן 40 פלוס לא יכול להיות מעבר לידיד שלי , וככה יצאתי בשלום מההצהרות שלי.....אז עכשיו כששלחתי לך פרחים....סתם נזכרתי בזה.....

lance-knight

New member
טוב, רחלי ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

אני לא חושב שאני צריך שכפ"ץ. משום מה את אומרת על עצמך דברים כאלה-אני פשוט לא יכול להאמין לך. איך שאני מכיר אותך-את הנשמה. ולגבי מספר הטלפון... תקבלי אותו ממני אישית מחר בערב כשאני אתקשר אליך. אם אני מתחיל להשתנות אז אני גם צריך להפסיק להתבייש. ואם כך אני אהיה זה שיתקשר ראשון.
יש פה 2 סוגי פרחים. לא יודע למה הם דומים, אבל אני מקווה שאחד מהם הוא שושנים... אז ביי רחלי עד מחר.

למעלה