LANCEAIR בהרצליה?

LANCEAIR בהרצליה?

ביום שבת קימטתי לכם (בהרצליה) את המסלול עם עוד נחיתה מדהימה (כלומר הגחון לא פגע הפעם במסלול) ויצאתי לשוטט בין המטוסים שיש לכם שם. דבר ראשון, איך אתם דוחסים כ"כ הרבה מטוסים לשטח כ"כ קטן? (בחיפה אם כל החניות מלאות אז אנחנו מרגישים חנוקים) אבל יותר חשוב, נדמה לי שראיתי LANCEAIR מכוסה בבד כחול מאחורי FNA. אני אומר רק "נדמה לי" כי לא רציתי להוריד את הכיסוי ולהתחיל לשחק עם הדבר (למרות שהידיים ממש גירדו לי). השאלה שלי, מה הסיפור של הדבר הזה? מי בנה את זה? למה זה יושב שם עזוב כמו גרוטאה? (אריאל, אתה בטח יודע)

לנסאיר בהרצליה

נכון. זהו לנסאיר מודל 360 נבנה כקיט ע"י האחים עיני והצטרף אליהם, מאוחר יותר חיים רווה. השלמת הבנייה נעשתה באוירום שבהרצליה. המטוס עוקב ע"י מנהל התעופה מסיבות שונות ומשונות. כיום ממתינים לטייס ניסוי שיבצע את טיסת הניסוי. אריאל אריאלי

tom kook

New member
המטוס של חיים!

אני חייב לציין שהמטוס ממש לא יושב שם כמו גרוטאה ! חיים נמצא ועובד סביבו דיי הרבה והוא היה כבר דיי קרוב לטיס הנסוי הראשונה ובסופו של דבר היא נדחתה... בכל מקרה אני מכיר את המטוס יחסית מקרוב מפני שאני חבר של הבת של חיים כך שיצא לי חהיות חברה של הבחורה הנכונה...

אוקיי, לא גרוטאה אבל...

הוא לא נראה ממש טוב, ז" הייתי מצפה ממטוס חדש שלא תהיה חלודה בצינור הפליטה (או שממש טעיתי ואני חייב התנצלות)

למעלה