last one i promise

ran refael

New member
מדהים ../images/Emo45.gif

לא מבין איך אתה עושה את זה כל פעם מחדש כל יום, רעיון אחר, ובכל פעם מעלה את הרמה

Ocean Girl

New member
אהבתי פחות

כל הblur לא נראה לי ממש מתאים. או שהפוקוס על האקדח ואז גם התמונה השנייה (של הילדה) צריכה להיות מטושטשת, או שהתמונה שעיבדת תהיה מפוקסת כמו התמונה של הילדה, ואז האקדח יהיה מטושטש. ואם הכוונה היתה שרק התמונה המעובדת תהיה מטושטשת והאקדח ייצא ממנה, אז הגיוני יהיה שהיד שיוצאת מהתמונה תהיה לפחות באותו פוקוס כמו המסגרת ממנה היא יוצאת. מאוד הפריע לי.

tstorm

New member
....ill do better next time

thankz for the inputs but untill i start to sell my works i dont i dont pay to much attention to the details , i concentrate on the idea more than the details thankz anyway girls

diklalalala

New member
אתה בהחלט מעורר סערה בכשרון שלך

התמונה יפה! מדהימה! מהממת! אבל... כשמגדילים, רואים שהיד לא משתלבת עם הרקע. ואני מניחה שלפני שתתחיל למכור אתה רוצה לשמוע מה לא בסדר יותר ממה כן בסדר, כי בשלב הזה כבר הבנת מעבר לכל ספק, שאתה יוצר תמונות יוצאות-דופן שקובעות לכולנו סטנדרט חדש ורף לשאוף אליו ! הרעיון יפה מאוד, אהבנו אותו מהתמונה הראשונה שהעלית לפורום, מה? לא שמת לב?.. כל הכבוד על היוזמה שאתה רוצה למכור את העבודות שלך, הן בהחלט שוות כסף! אני בטוח אקנה! רק אל תהיה יקר מדי, אני במינוס... שיהיה המון בהצלחה!

tstorm

New member
../images/Emo9.gifplease stop im blushing

thanks for the feedback i find it valuable btw ur sig "Diklove" kills me every time

למעלה