Latin Billboard - מקום 1 באלבומים ובסינגלים

QueIronia

New member
Latin Billboard - מקום 1 באלבומים ובסינגלים

סופסוף, ג'ניפר כבשה את המקום הראשון במצעד הסינגלים של ה- Latin Billboard עם Que Hiciste. Como Ama Una Mujer נמצא במקום הראשון ב-Latin Billboard כבר שבוע 4 ברציפות.
ג'ניפר שוהה כרגע במקביל במקום הראשון הן בטבלת האלבומים והן בטבלת הסינגלים של ה- Latin Billboard
הדיסק הגיע למעמד של זהב כבר בארה"ב, ספרד ושוויץ (לפחות. אני לא יודע כמה נמכר במדינות אחרות...)

QueIronia

New member
חדשות רעות: לא יהיו עוד סינגלים מ-CAUM

ואם כן, רק הם ישוחררו רק בספרד. ביוני אמור להשתחרר הסינגל הראשון מהדיסק החדש באנגלית, ולכן הוחלט שלא לשחרר עוד שירים מתוך CAUM. טיפשה טיפשה טיפשה! האלבום ממש מצליח, וחבל לא לשחרר עוד איזה סינגל אחד לפחות, שיביא אותו למעמד של פלטינה בארה"ב. ממש טיפשה!

Lopezit

New member
שוב ארז והפעם ברצינות

לא כל דבר שמישהו רושם שהוא "חושב" שהוא ראה\קרא או ווטאבר אומר שזה נכון אל תסיק מזה ישר שזה נכון\רשמי..

nof13

New member
אוףףף

איזה מעפנה אנלא מבינה למה לעכב את זה ולא לשחרר עוד סינגל

חדשות מצויינות חח!

כנראה שג'ניפר והמפיקים שלה חו/שבים בדיוק כמוני..! וטיש להם טעם טוב כי זה השיר היחיד באלבום הזה שנשמע טוב בעיני והיה להיט מטורף. אין עוד אחד שאפילו מזכיר תמילה להיט או שיר חזק. יאללהה אלבום חדש באנגליתתתתתתתת אני כל כך מחכה לזה כבר אין לכם מושג כמה חח כמו שאתם חיכיתם לספרדי ככה אני מחכה לאנגלי.

Lopezit

New member
בשעה טובה

מצחיק שהוא היה כמה שבועות תקוע במקומות 11-13 שבוע שעבר היה מקום 12 והשבוע קפץ למקום 1

למעלה