Layla

roee816

New member
Layla

עיינתי במקרה בתחרות שוק הבשר שנערכה בפורום. נאמר שם שאריק קלפטון כתב את השיר Layla על פטי בויד, אם אני לא טועה Layla נכתב במקור על ידי Derek And The Dominoes בכלל, כמו כן קלפטון כתב את השיר Wonderful Tonight על פטי.... נכון?

Derek And The Dominoes

הם: אריק קלפטון (שירה וגיטרה) ג'ים גורדון (תופים) קרל ראדל (באס) בובי וויטלוק (קלידים) וגם דיוון אולמן (מהאחים אולמן) שסייע בגיטרה. דרק והדומינוס זה בעצם להקת ליווי של קלפפטון, שיחד עם ליילה כתב בצורה כזאת את השירים באלבום המופלא (והיחיד) של ההרכב הזה: Layla and Other Assorted Love Songs וכן קלפטון כתב גם את Wonderful Tonight על פטי המופלא, הסיפור כולו מצוי כאן

מקבל תיקונים בחצר

קלפפטון= קלפטון כמובן ובצורה כזאת צ"ל בצורה כזאת או אחרת את השירים באלבום המופלא... (פעם הבאה לקרוא מה שכתבתי לפני שאני שולח)

roee816

New member
אופס...

סליחה על הבורות המשוועת. השאלה היא האם גם Lalya נכתב על פטי בויד כפי שנאמר בפורום....נראה לי שלא...מתי הוא נכתב ועל מי?

כן

שירים על פטי בויד: הריסון (בביטלס): It´s all too much For you blue וכמובן Something המופלא. קלפטון: Why does love got to be so sad Layla Wonderful Tonight איזה כיף להיות פטי בוייד! וליילה הוא הוא מ 1970/1

דרך אגב ../images/Emo51.gif

בזכותך שיניתי סוף סוך את החתימה אחרי המון זמן (אפילו שנשארתי באותו כיוון (פשוט לא מרשים לי להחליף כיוון)

למעלה