laza קריוקי

s o l1

New member
laza קריוקי

לא ידעתי שבאתר הזה צריך לשלם כדיי לשיר בהתחלה נתנו את כל השירים בכייף שרנו בבית הילדים נהנו אבל מפה ועד לשלם למה מה קרה? למה לשלם ? ואם אין לי כרטיס אשראי שיתבישו להם ידעתי שמיהודי לא יצא משהו בחינם זה בדוק !!! רק מראה שהישראלים טמעים ואין להם נשמה הכל אצלהם בכסף , איכס גועל

אתר לאזה שייך לחברת "שרים קריוקי"

לכן אם אתה רוצה את כל האוסף של הקריוקי, אתה צריך לקנות כך גם שם. נתנו לך לטעום ומעכשיו אתה צריך לשלם כדי להיות מנוי. אל תשכח שיש כאן זכויות יוצרים. כך בדיוק קרה כשערוץ הקריוקי עלה לאויר. בהתחלה הוא היה חודשיים חינם ואח"כ פתאום היה צריך לשלם. למה!? כי יש זכויות יוצרים!

s o l1

New member
לפניי הכל אני נקבה בחורה אישה

לא נורא קורה שטועים שנית למה אין מחיר גלובלי על כל האתר וזהו למה צריך לשלם מחירים גבוהים כדיי לשיר איך זה עובד שם בכלל? אם אני קונה שיר אני יכולה לשיר אותו כל הזמן הוא יהיה שייך לי לתמיד או זמני או חד פעמי איך זה הולך שם בכלל? הם גם לא נותנים פרטים איך זה עובד רק איך לקנות וזה גם מעצבן ...

ראשית, אני מתנצלת

שנית, אין לי מושג איך הולכת הפרוצדורה. לא רוצה שתתפסי אותי במילה. את תמיד יכולה לברר בתקנון האתר. בהצלחה.

alon191

New member
אתר מדהים ומטורף LAZA

אנשים השקיעו את הנשמה וים של כסף (רק להקליט פלייבק עולה 3000 ש"ח בנו אתר יצרו הקליטו זמרים וכל מה שביקשו לשלם חצי שקל וזה על שמיעה כמה פעמים שאתה רוצה את הווידאו קליפ של הקריוקי עם ובלי זמר, יש אפשרות להקליט את עצמך ב1.5 ש"ח להעלות את ההקלטה לאתר אנשים יכולים לדרג אותך ,אז במקום לפרגן להם הישראלי המצוי יודע רק ללכלך? אני אוהב את האתר לאזה, לא היה לפניו אתר ברמה הזאת וספק אם יהיה בעתיד.. אז ב 20 ש"ח אפשר לשמוע 40 שירים כמה פעמים שרוצים...זה בלי כסף יחסית.. היום רינגטון עולה 5 ש"ח.. פלאפל ופחית עולה 20 ש"ח.. (ד"א אפשר לשלם שם ע"י SMS)

למעלה