LDP600 + משדר FM - שאלה

צח משה

New member
LDP600 + משדר FM - שאלה

קיבלתי מתנה את ה Lexar-LDP600, יש בו משדר FM מובנה, אמור להיות אחלה פתרון למכונית, הבעייה היא שמכל המקומות שניסיתי להשתמש בו הוא משדר מצויין בבית או בחדרים סגורים, אבל דווקא במכונית, כששם אני הכי צריך אותו מאוד מאוד קשה לקלוט באיכות נורמלית, אני מצליח להגיע למשהו סביר רק אם אני מחפש תדר מאוד שקט ומחזיק את האנטנה ביד.. למישהו יש רעיון איך אפשר לשפר את זה ? חשבתי לחבר כבל בין האנטנה שלו לאנטנה של הרכב, או לגעת בפח של הרכב כדי לשפר את איכות השידור. אני פשוט לא בטוח אם זה יעזור כ"כ. אשמח לשמוע עצות... דבר שני - אני יודע שזו שאלה קצת מתחכמת אבל בכל זאת : יש בתפריט שלו אפשרות לבחור את language שבה הוא ישתמש כדי להציג את ה ID3 (במידה ורוצים להציג אותו), יש שם אפשרויות כמו english, korean ועוד כמה שפות ויש גם משהו שנקרא "Font Save". לא היה לי ברור מה זה אבל כשאני בוחר את האפשרות הזו אני מקבל את ההודעה הבאה - "No Font in Home Folder". אני ישר הנחתי שזו אפשרות שלי לתת לו איזה קובץ פונט שאני רוצה (לשים אותו ב root directory) אבל זה לא עובד... לא משנה איזה סוג של קובץ פונט אני נותן ואיפה אני שם אותו, הוא לא מוכן לקבל את זה. מישהו מכיר ? או יודע מה האפשרות הזו אמורה לעשות בכלל ? אני ממש רוצה לתת לו פונט בעברית אם זה יהיה אפשרי. אני יודע שזה קצת ארוך, תודה מראש למי שיענה... צח

יאיר B

New member
../images/Emo36.gif

בנוגע לאנטנה: אם כשאתה נוגע באנטנה של הרכב אז שומעים טוב, כנראה שצריך להאריק את הרכב. תנסה לחבר חוט מתכת ממקום בפח ושהחוט יגע באדמה. אם זה משפר את השמיעה - ניתן לקנות פס ממתכת מצופה בגומי שניתן לחבר לאוטו מאחרורה כדי להאריק את הרכב. בעיקרון זה מיועד לפרון בעיה של חשמל סטטי, אבל אולי זה יעזור גם לך, לא יודע. לפני שאתה קונה - תנסה עם חוט מתכת. בנוגע לפונטים: לדעתי הוא לא יעבוד עם הפונטים של חלונות (זה מה שניסית לעשות?). תבדוק באתר האינטרנט של היצרן אם ניתן להוריד פונטים נוספים לנגן.

למעלה