Le TANKMASTER

Gon4arenko

New member
Toda lahem!

Ani ole hadash mi rusia. Aliti la ares lifney shana ve mashey aval kvar ahshav iodea ivrit tov kdei ledaber ba hus, likro itonim. Toda lahem, la israelim she atem oevim ledaber im anashim ve ba diburim shelahem iaholim gam ken lelamed aherim!

TankMaster

New member
על לא דבר . . .

אתה רשאי, אגב, לכתוב כאן באומץ, בעברית גלויה ולא בתעתיק - אין אצלנו משטרה חשאית רודפת ישראלים ויתר דוברי עברית, כמו במדינות אחרות
(בעצם פייטון חולק עלי, נכון פייטון ?
) ואגב, אני מקווה שלאחר שכתבת את השאלה ההיא בנוגע לאוניברסיטה העברית, כמעט בכל הפורומים בתפוז - מישהו טרח לפחות לענות . . .
מכל מקום, אם אתה כותב באותיות אנגליות מסיבות טכניות, תוכל אולי להיעזר במקלדת הוירטואלית שלנו . . . יש לנו שלוש כאלה, אחת מהן כמובן . . . בעברית
בהצלחה,
TankMaster

python 4

New member
למעשה את(ה) צודק(ת)

אם אני לא מתבייש לכתוב כאן בעברית אז אף אחד לא צריך, אבל נדמה לי שהבחור כותב מפלפון ולכן אין לו מקלדת וירטואלית.

Gon4arenko

New member
Le TANKMASTER

Shalom! Rasiti laagid she ani kotev ba tafuz mi a pelefon she kaniti be rusia. Kamuvan ein po ivrit ve ani le iahol lihtov kamohem,be ivrit

TankMaster

New member
Roger That ! ! ! ../images/Emo6.gif

בהצלחה לך . . . בעברית, ברוסית, באנגלית . . . אפילו סינית מתקבלת כאן בברכה. אחרי הכל . . . זהו פורום הבלשנות לא
TankMaster

python 4

New member
yu, eyze yofi

כשכתבת la israelim חשבתי לרגע שזה צריך להיות les israelim כי הרי ישראלים זה ברבים. אגב, אם תכתוב באנגלית אני לא חושב שמישהו יתנגד.

למעלה