LEADTEK 6200 ותלת מימד?

drorlazar

New member
LEADTEK 6200 ותלת מימד?

אני בשלבי הרכבת מחשב חדש, קיבלתי הצעה לVGA CARD LEADTEK 6200 128MB האם למישהו יצא לעבוד עם הכרטיס או עם צ'יפ-סט זהה? אם כן איך מאיה/מקס מגיבות אליו? כן, אני יודע שזה כרטיס בסיסי, אני כיום עובד עם fx5200 פשוט שמספק את צרכיי, אני לא מחפש איזה מפלצת תלת מימד, רק חשוב לי לדעת שאין איזו בעיה אקוטית איתו בעבודה בתלת מימד... תודה מראש דרור

יש לו בעיה אקוטית אחרת עוד לפני תלת

מימד, מהנסיון שלי הוא בנוי מחומרים לא הכי עמידים, מתחמם במהירות והמאורר שלו נפל בערך חצי שנה אחרי שימוש כבד במשחקי תלת מימד (בעיקר heroes 5 וGTA2 משהו כמו 15 שעות ביום בזמן החופש הגדול) היות וזה היה המחשב של אחי לא ניסיתי להפעיל תוכנות תלת מימד, אבל הוא לא נמצא ברשימת ה favorites של autodesk למרות שלפעמים זה לא אומר כלום.

drorlazar

New member
אז זהו...

שאני לא משחק על המחשב כ"כ, יש לי PS2 בשביל זה... הניסיון שלך הוא עם הדגם של LEADTEK או עם המעבד של NVIDIA בכללי? לגבי המאורר....הספק שלי הוא אדם אמין, ככה שאני די בוטח בו (מה גם שיש אחריות...), מה גם שזה נראה לי מקרה ייחודי... הצלחת למצוא רשימה של כרטיסי מסך נתמכים ע"י אוטודסק (מאיה+מקס)? מאז שהם קנו את אליאס אי אפשר למצוא שם כלום

הדגם הספציפי של leadtek היה בעייתי

לגבי הרשימה, גם אני חיפשתי ולא מצאתי ולכן שלחתי להם מייל שיישלחו לי את הרשימה וקיבלתי בחזרה רשימה מלאה. אני התענינתי במקס בגרסת 7.5 כך שאין לי את המומלצים של מאיה. תרים מייל, הם בסך הכל אנשים נחמדים כשהם לא בולעים לך את החברה
אם זה לא ילך לך צור איתי קשר בפרטי.

ofer2003

New member
רשימת הכרטיסים הנתמכים..

הי דרור, מה המצב? אין לי ממש נסיון עם החומרה שהזכרת. בעיות שיכולות להיווצר עם מאיה הם בעיות תצוגה - לא מראה את הסמנים בכל הVIEWPORTים - לא מאפשר לעשות SCALE בחלון הUV ושאר מרעין ביישין. בכל מקרה לרוב המעבדים של NVIDIA ניתן לעשות סוג של OVERCLOCKING של הפיכתם לדגם QUADRO תואם. כלומר שהכרטיס "יתנהג" כמו הסידרה המקצועית התואמת שלו. אפשר למצוא על זה המון מידע ותוכנה קטנה וגאונית בשם RIVATUNER באתר GURU3D.COM מנסיוני עם התוכנה היא נותנת מהירות גבוהה יותר בתוכנות תלת על חשבון הורדת מהירות במשחקים (כמו בכרטיס מקצועי) וגם פתרה לי את כל בעיות התצוגה שהיו לי עם מאיה. חשוב לדעת קצת מה עושים כשניגשים לעבוד עם התוכנה. אבל מי שיודע זה בהחלט שווה את התוצאה. ומי שלא יודע - יש יופי של TUTORIALS על זה בGURU3D. ולסיום הכתובת האבודה - http://www.alias.com/glb/eng/support/maya/qualified_hardware/index.jsp רשימת החומרה הנתמכת ע"י ALIAS (סליחה AUTODESK). אם יש בעיות או שאלות - תפוס אותי מתי שהוא בMSN..... עופר.

drorlazar

New member
OFF-ר

כמו תמיד תענוג.. תודה... אני מניח שאני אציק לך בנושא בשלב הרלוונטי..

RIVATUNER ...

יש לישום הזה ביקורות טובות אבל אני קצת פוחד מלהשתמש בו במערכת שלי. יש ל nVIDIA ישום משלהם שנקרא nTUNE שיודע לעשות אופטימיזציה של המערכת (הוא מגלה מהם הביצועים המקסימלים לא רק של הכרטיס הגרפי שמאפשרים עבודה יציבה). הוא קצת פחות פולשני והוא לא מחייב הסרה של דרייברים והתקנה מחדש של הכרטיס הגרפי. הייתי מציע לחשוב על להשתמש בו כדי לשפר את הביצועים למרות שגם nVIDIA מבהירה שהיא לא אחראית על נזק אפשרי.

אני רק יכול לדמיין מה קורה כשמאוורר

משתחרר בתוך המחשב. דרור, עניתי לך בפורום השכן.

למעלה