League of Gentlemen - region 1

רומן ט

New member
League of Gentlemen - region 1

את האמת, לפני שנים רבות זנחתי כל תקווה שאי פעם אתגלגל מצחוק עד כדי כך כמו שקרה לי בפעם הראשונה שראיתי פרק מ"הקרקס המעופף" של מונטי פייטון. לא שלא צחקתי במהלך השנים מקומדיות, היו ויש קומדיות מוצלחות מאוד, אבל שום דבר ברמה של מונטי פייטון. אז אתמול זה קרה לי
צחקתי כמו שלא צחקתי שנים, התגלגלתי על הריצפה, נחנקתי ונשנקתי והדמעות פרצו מהעיניים. החתולים שלי ברחו בבהלה למשמע הקולות המוזרים שהוצאתי. בקיצור - היה גדול
ה-DVD מכיל את כל 6 הפרקים של העונה הראשונה. הסידרה היא בעצם אוסף מערכונים בסגנון פייטוני, שמתרחשים בעיירה בדיונית ומוזרה עד מאוד. את כל הדמויות בסידרה משחקים אותם ארבעה שחקנים (כן, גם את תפקידי הנשים). אני לא רוצה להרוס את הבדיחות ולכן אני לא אתן דוגמאות - הקיצור הוא שאם אתם אוהבים את ההומור של מונטי פייטון ואוהבים את ההומור שלכם שחור מאוד, אתם חייבים, אבל פשוט חייבים לראות את הסידרה הזו. וידאו: סידרת ה-BBC הזו מוצגת בפורמט רחב של 1.78:1 (שזה מדהים לגבי סדרה בריטית דלת תקציב) ואנאמורפית (!). הוידאו הועבר קודם לפילם לפני שהועבר ל-DVD, כך שאין בעיות העברה מ-PAL ואני מניח שהתמונה באיזור 2 ב-PAL נראית דומה מאוד. עקב המעבר לפילם התמונה מאוד מגורענת, דבר שדווקא די אהבתי, כי זה נותן תחושה "סינמטית" יותר מאשר וידאו רגיל (שגם כשנראה נקי לחלוטין נראה פשוט "זול"). פרט לכך התמונה נקייה ואין בעיות רציניות. בכל מקרה, קשה לשים לב לאיכות התמונה תוך כדי צפיה מהריצפה
אודיו: הסאונד הוא ב-DD2.0 סראונד, והוא סביר לכל היותר. הקולות מובנים ונשמעים די צלולים. בכל אופן, כמו באיכות התמונה, התקציב המוגבל ניכר גם בסאונד. דבר אחד מאוד מרגיז הוא השימוש בצחוק מלאכותי מוקלט. אני חושב שהסידרה היתה מצחיקה יותר בלי שימוש ב"קופסאות הצחוק" האלה. תוספות: יש ערוץ שמע עם הערות היוצרים/שחקנים. גם משעשע וגם אינפורמטיבי (ככל ששמעתי - לא הקשבתי לכולו עדיין) יש סצנות שנחתכו - חלקן הארכות של סצינות קיימות, חלקן סצינות שלמות שנחתכו (וחבל), וחלקן שימוש במילים שלא ניתן להשתמש בהן בטלביזיה... יש גם "ביוגרפיות" מצחיקות מאוד של הדמויות. אה, עוד דבר ששכחתי - כשה-DVD עולה, מופיעה השאלה "?Are you local" - רצוי לענות "כן"
תוכן - 9 וידאו - 7 אודיו - 6 תוספות - 7

gofish

New member
אםבסדרה קומית בריטית עסקיננן../images/Emo91.gif

ועוד של ה-BBC. הרשו לי להמליץ לכולכם/ן על סדרה מצויינת מומלצת מאוד. שמשודרת כל יום שלישי בשעה 23:00 בערוץ 1 (כן..זה לא טעות). מאז ימי סיינפלד הטובים לא שודרה סדרה מצחיקה וגאונית כל-כך. מדובר בקומדיית מצבים בין שלושה בנים ושלוש בנות וכל מה שקורה מסביב,מתובלת בהמון הומור שחור והרבה בדיחות על יחסים בינו לבינה ובעיקר על סקס. סיטקום כמו שרק הבריטים יודעים לעשות,חצי שעה של הנאה וצחוק מובטחים. תנסו..אני בטוח שתתמכרו (ראו הוזהרתם).

gofish

New member
אופס..שכחתי את הדבר החשוב ביותר

שמה של הסדרה הוא כמובן "זיווגים".

jerri

New member
ובכן log היא לא בדיוק דלת תקציב

(הלוק הוא לואו טקי במכוון) ודווקא היא בין הסדרות הקומיות המצליחות ביותר בבריטניה בשנים האחרונות. מכיוון ששלחו לי רק את הפרק הראשון (ככה זה בביביסי, קמצנים) על DVD אני לא יכול לשפוט את איכות כל הסדרה אבל אצלי דווקא איכות התמונה מצויינת.

Soak

New member
נשמע טוב !

כמו כל הביקורות של רומן
השאלה היא האם ניתן להשכיר את ה-DVD הזה בארץ? כיוון שאני לא אקנה משהו כל כך יקר שאני לא מכיר הייתי מעדיף לראות את זה קודם אבל אני בספק אם בלוקבאסטר או ענק הוידאו יחזיקו כזה דבר. אולי האוזן?

למעלה