Learning To Fly

Antonio Montana

New member
Learning To Fly

הקשבתי עכשיו לשיר הנפלא הזה עם הליריקה. ואני חושב שאני רוצה לדעת את המשמעות של השיר.. למישהו יש קצה חוט? ולא פשוטו כמשמעו 'ללמוד לטוס'. כאילו, כמובן יש את הקטע הזה של ההמראה, וזה מגניב לאללה, אבל בטח שיש משמעות-מעבר לשיר.. תנו את ההשערות שלכם. תודה בהקדם לכל המגיבים

שיר נפלא..

אהבתי אותו... לגבי המשמעות: לדעתי, גילמור כתב אותו כשקיבל את רישיון הטיס שלו או אפילו לפני במהלך השיעורים והוא מתאר חוויות טיסה. לאורך כל השיר יש הרגשה של 'טסים ביחד באותו המטוס' גם מבחינת הלירקס וגם הלחן משרים את אותה האווירה. * אבל עדיין יש לי הרגשה שהוא מנסה להביא לנו מסר אחר (החיים אולי). ואולי גם על גילמור עצמו: על הנהגת הלהקה אחרי עזיבתו של ווטרס. זה מה שאני חושב. לגבי השיחה בקשר עם 'המגדל' באמצע השיר, היא בינו לבין ניק מייסון שגם לו יש רישיון טיסה משלו. בדיקת מערכות המטוס לפני המראה, וכמה טיפים מהאיש על הקרקע. Friction lock - set. Mixture - rich Propellers - fully forward Flaps - set - 10 degrees Engine gauges and suction - check Mixture set to maximum percent - recheck Flight instruments... Altimeters - check both (garbled word) - on Navigation lights - on Strobes - on (to tower): confirm 3-8-echo ready for departure (tower): hello again, this is now 129.4 (to tower): 129.4. it’s to go. (tower): you may commence your takeoff, winds over 10 knots. (to tower): 3-8-echo Easy on the brakes. take it easy. it’s gonna roll this time. Just hand the power gradually, and it...

Antonio Montana

New member
מידע מעניין

לא ידעתי שלגילמור ולמייסון יש רישיונות טיסה. מצחיק.. חח. מגניב גם שזה אשכרה הם מדברים אחד עם השני בקטע של הדיבורי רדיו. באמת יכולה להיות נכונה התאוריה שלך לגבי המשך הנהגת הלהקה אחרי וואטרס.. עוד השערות?

מצחיק אתה..

אתה מדבר על ללמוד לטוס (השיר), מביא אותה בחתימה על מטוסים.. ובסוף אתה שוטר צבאי... איזה מצחיק אתה אחי.. כפכפו אותך גולנצ'קים פעם?!! לא נורא אחי, תמיד יש פעם ראשונה!

Antonio Montana

New member
מצחיק..

נכון, שוטר צבאי, אבל לא כזה שנותן דו"חות.. אתה יודע. ולא, אף פעם לא כפכפו אותי גולנצ'יקים, או חיילים בכלל. אבא שלי היה בגולני. מאגיסט בגדוד 51.

thezanani

New member
אם אהבת אותו

חובה עליך לשמוע אותו בפולס. דוד המלך ועוד איזה זקן רזה צנוע וסימפטי נותנים סולו לא נורמלי. בכלל מומנטרי הוא דיסק הזוכה לגידופים,יריקות ותרנגולות מכל עבר, אבל הוא באמת דיסק טוב,חוץ משתי הרצועות בהם דוד צועק עלינו מילים מוזרות. בקשר למשמעות,ממש בלי לפגוע באלילי דוד המלאך השמנמן, נדמה שהשיר הזה מדבר על 'ללמוד לטוס'. דעתי האישית. אל תירקו עלי.

The Albatross

New member
../images/Emo45.gif

לא צריך לחפש משמעויות נסתרות בכל מקום, פה זה לא ווטרס. הבנאדם אוהב לטוס - הוא כתב על זה שיר. לא צריך למצוא משמעויות סוציולוגיות-כלכליות-פוליטיות-פסיכותרפיות לכתיבת השיר הזה.

Antonio Montana

New member
אבל זה כיף.

הלא כך? בטח שיש משמעויות מעבר לכך שהוא אוהב לטוס! נניח. הוא אומר שם משהו עם my watered eye. כלומר, הוא בוכה? רואה, נקודה למחשבה.

The Albatross

New member
לא.

תנסה ליסוע במהירות גבוהה עם חלון פתוח. אתה יכול להחזיק את העיניים פקוחות?

Misha345

New member
אולי

כשלוקחים כל מיני דברים ירוקים,חומים ולבנים מתחילים לעוף\לטוס :)

ואולי ..

אם אתה כוכב רוק מליין, ויש לך הרבה כסף וזמן חופשי, אתה יכול לממש את חלומות הילדות שלך - כגון ללמוד להטיס מטוסים.

למעלה