LEGO Marvel Super Heroes

אבג75

New member
LEGO Marvel Super Heroes

קניתי לבן שלי את המשחק לגו מרוול סופר הירו - הוא הגיע לשלב בו הוא צריך לקפוץ מעל מחסומי משטרה , די בתחילת המשחק
משום מה הוא לא מצליח והמשחק תקוע בזה מבלי אפשרות להמשיך הלאה. הוא לא רוצה לשחק יותר מתסכול ויוצא שסתם קניתי לו את המשחק במאתיים שקל.
מישהו יודע מה צריך לעשות? איך ממשיכים?
עזרה בבקשה.
תודה

הם דווקא סבבה, יש כל מיני דרכים להתמודד איתם.

אפשר לנוע לפי הקצב של המוזיקה ואם אתה קופץ לפי הקצב זה מחפה על כך שהתמונה מוסתרת לך, לי הכי נוח פשוט לזכור איך השלב נראה לפני שהכול מתחרבש זה לא קשה :לזכור איך השלב נראה :) בכלל חבל שאין איזה 40 שלבי מוזיקה רגילים במשחק לדעתי :)

עטלפוני

New member
לפני שאתה נכנס לבנק ?

אם אני זוכר נכון יש משאית שצריך לפוצץ, הטריק במשחק זה לחפש חלקי לגו מהבהבים ואיתם יש אפשרות לאינראקציה. לכל דמות יש אפשרות להתעסק עם רכיבי לגו אחרים, אז לפעמים תצטרך להחליף דמות. לפעמים צריך לפרק חלק ולבנות איתו משהו אחר, או לבנות חלק חדש מחלקים שמונחים בצד.
&nbsp
לדעתי תשחק אתה את השלב הראשון כשהוא לא לידך, וככה תלמד את המשחק ותוכל לעזור לו גם בקטעים אחרים.
&nbsp
אפשרות נוספת זה לחפש סרטוני יו טיוב שמסבירים איך לעבור כל שלב (חפש לפי מספר השלב ושם המשחק ועם המילה walkthrough או gameplay). אבל לדעתי זה כיף יותר לגלות לבד :) אתה גם יכול לשחק יחד איתו זה משחק שאפשר שני שחקנים במקביל, כל אחד דמות. במצבים שהוא תקוע תעזור לו בשקט עם הדמות השניה ותן לו להתקדם.

voguemaster

New member
סרטון walkthrough זה קלאסי

למי שתקוע וכבר הגיע למצב שהוא מתוסכל...

למעלה