leleniya יקירתי ממני באהבה

מכות רצח../images/Emo6.gif

בעל תובע את אישתו על כך שנתנה לו מכות רצח. השופט שואל : אז למה גברתי הנכבדה הרבצת לבעלך ??? תשמע כבודו , הייתי בעבודה , בעלי התקשר אלי ואמר - בואי דחוף הביתה. טסתי כמו לא נורמלית במהירות מופרזת , נכנסתי לדירה , הוא שם. אומר - תיכנסי בבקשה לחדר שינה... - נכנסתי..... הוא אומר - תתפשטי......... - הורדתי בגדים........ - תשכבי על מיטה........ שכבתי............ ואז הואמחייך ואומר - היום 1 לאפריל חמודה........-- --------------------------------------------------------------------------------

מאקי

New member
חיבוקיתי תודה על השירים שטרחת והבאת

עבורי.. אבל למה חשבת שריקוד מושחת הוא עבורי.. חחחחחחחחחחחחחח זה הדימוי שלי? ענק ובכל מקרה תודה אבל המון תודה ליל מנוחה מאקי

../images/Emo24.gifמאקי יקירתי

כנראה בטעות יצא שיר ריקוד משוחת אני כבר בודקת פשוט רציתי לשמח אותך בשיר שאמרת שאוהבת כשכתבתיאת מילותיו כאן לפני שובע לא זוכרת מי הזמר אבל זה היה יש לך חבר או שאני כבר טועה בשם בכל אופן שמחה שנהנית משירים מה רע בריקוד מושחת זה הסרט האהוב עליי יקירתי מאקי אל תשכחי שאני חדשה כאן ותרומתי לפורום זה הדברים הנחמדים האלה בתמורה לחיוכים של מי שנהנה עוצמתנו האמיתית טמונה ביכולתנו לאהוב

מאקי

New member
מתוקה את.. חחחחחח את מבדחת

במובן של מעלה חיוך ענק מאוזן לאוזן.. והגבתי כי רקוד מושחת זה ממש ממש ממש קיצוני.. אבל אני הרי ממש לא צופה בסרטים אז יכול להיות שראיתי??? שהייתי?? לא משנה אני עדיין ביש לך חבר אתמול של הביטלס ובעיקר פיל קולינס.... בימים שרקדנו עד 2 בלילה וזה נחשב מאוחר.. חחחחחחחחחחחחח יכולתנו לאהוב ולחייך?? זו חלק ממתנת אלוהה שמקבלים.. וברוכה הבאה.

laleniya

New member
חיבוקיתי../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifמתוקה יום קסום

תודה על השיר חמוד מאד השיר 'יש לך חבר' האו של דיאנה רוס לפני יותר מ-30 שנים זה היה הההה שיר
יום נעים ומוצלח רצה הלאה

למעלה