lemner40 הוא ילד קיבוצניק מסכן ועני, בן להורים חקלאים, כישלון השכלתי בתור אקדמאי חדש שנכנס לראשונה לאקדמיה ביחד עם השחורים, המזרחים והפריפריה,

כישלון משפחתי שלאחר שאשתו הבינה עם מי התחתנה היא התגרשה ממנו וברחה כל עוד נפשה בה, וילדיו אינם מוכנים לדבר איתו, כישלון כלכלי שמרוב העוני שלו היה צריך לעבור עד לאפריקה כדי לחיות בנוחות, סובל מדיכאונות, חרדות, סבל בעברו בעקבות אלו מהשמנת יתר, אדם מריר, אומלל ולא מאושר מהחיים, וקצרה היריעה. אלוהים? אלוהים לא בצד שלו :)

עורך ומוסיף:

ועכשיו, למה ל-lemner40 מגיעות כל ה"ברכות" האלו ממני? אז הנה מה שהוא כתב עליי באחד משרשורי ההערצה שהמעריץ הכבד "המומחה לקנונית הסדר העולמי" נוהג לפתוח עליי, ככה פתאום, ללא התגרות קודמת, מתוך הבעיות שלו עם עצמו, שצוינו לעיל, שעה וחמש דקות לפני שהשרשור הזה עלה:

__צילום מסך_30-3-2025_10113_www.tapuz.co.il.jpeg

כרגיל, הוא התוקף (עוד כרגיל, מתוך בעיותיו הנפשיות וללא התגרות קודמת) ואני המתגונן. עוד כרגיל, הוא מספר שקרים שהוא המציא מתוך דמיונו המשתולל, ואני מספר את האמת, דברים עליו שהוא עצמו סיפר ושיתף אותם עם חברי הפורום.

בכל מקרה, וכדרכי, בגלל שאני כזה מלך וכזה תותח וכזאת נשמה טהורה, כהרגלי ריחמתי עליו, והעדפתי לכסח אותו בחזרה ולהמשיך לסדר היום במקום לדווח עליו ולגרום לחסימתו למשך מספר שבועות, מה גם, שאני לא הטיפוס המלשן, ואינני רואה סיבה לטרוד את מנוחתו של האדמין עם כזאת שטות שאני יכול לטפל בה בעצמי, של אדם מופרע נפש שמקלל את כל כל העולם בגלל שבעת מדורי הגיהינום שעברו עליו כאדם מוכה גורל, אחד מעלובי החיים, שאלוהים כנראה מקבל איזושהי סוג של הנאה חולנית מלהפיל עליו בחיים מכה אחרי מכה.

ועכשיו, כעיקרון, אני מוסיף את זה כעריכה להודעה זאת, לאחר שהעדפתי תחילה שלא להביא ולהפיץ הלאה את הטינופת שלו, ולאחר שהעדפתי שלא להיאלץ להסביר את עצמי בצורה הזאת תוך כדי המשך הפצת הטינופת שלו, וציפיתי מהחברים לקרוא בין השורות ולהבין את הסיפור האמיתי בכוחות עצמם, במיוחד לאחר שקרו בלבולים מהסוג הזה בעבר ואנשים נאלצו להתנצל בפניי על כך שיצאו עליי על כך שיצאתי על lemner40 לאחר שהסברתי להם למה אני מספר עליו את כל האמיתות הכואבות האלו, אז האמת היא, שעד השלב הזה כבר ציפיתי מאנשים להבין לבד מה הסיפור האמיתי, אבל לאחר שמישהו מסוים, אדם שלא פחות מ-11 גולשים שונים מעידים שהוא מפגר, חברנו היקר והאהוב מאתיופיה, שלא יאוזכר בשמו, אמר בשרשור אחר איך שיצאתי על lemner40 ו"הצקתי לו" ואף צירף קישור של השרשור הזה, אז החלטתי לערוך מחדש את ההודעה ולהסביר את הדברים ביתר דיוק עבור אותו אדם, החבר היקר והאהוב מאתיופיה.

עוד לפרוטוקול ולסיום, באותו שרשור מדובר מתוכו לקוחה אותה הודעה מדוברת, יש עוד הודעות נוספות של עוד קללות רבות של lemner40 אותי, שהולכות ומחמירות מהודעה להודעה, כמובן, מיותר לציין, כולן שקריות ומומצאות, ללא התגרות קודמת מצידי, וללא שבכלל כתבתי באותו שרשור, אלא רק שמי הוזכר על-ידי המעריץ "המומחה", הכול מתוך בעיותיו הנפשיות הקשות של lemner40 כמופרע נפש מוכח הסובל מהפרעות חרדה ודיכאון אותן פיתח בעקבות סיפור חייו קורע הלב המאוזכר פה למעלה, ושאת אותן הודעות נוספות, אני לא מביא כדי שלא להמשיך ולהפיץ עוד ועוד את הטינופת שלו, אני מאמין שנקודתי הוכחה.

תודה רבה לכולם והמשך יום טוב :)

נערך לאחרונה ב:
למעלה